Αρχική Μόδα & Ένδυση Μακιγιάζ με αερογράφο από την Uslu Airlines.

Μακιγιάζ με αερογράφο από την Uslu Airlines.

by Andreas Rekopoulos
Uslu Airlines Makeup Airbrush

Η υψηλή τεχνολογία συναντά την τέχνη του μακιγιάζ με την μορφή του μικροσκοπικού αερογράφου για μακιγιάζ της Βερολινέζικης Uslu Airlines.

Συνήθως τα συστήματα μακιγιάζ με αερογράφο είναι ογκώδεις και πολύπλοκες συσκευές που απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες. Η καινοτομία της Uslu Airlines είναι ότι εξέλιξε ένα σύστημα τόσο μικρό που χωράει ακόμη και σε τσάντα χειρός. Το “πιστόλι ψεκασμού” έχει το μέγεθος στυλό, ενώ το κομπρεσέρ που παρέχει πεπιεσμένο αέρα είναι στο μέγεθος ενός πακέτου τσιγάρων, έτσι μπορείτε να το έχετε πάντα μαζί σας ακόμη και σε ταξίδια. Μερικές μόνο σταγόνες χρώματος αρκούν για ένα πλήρες μακιγιάζ το οποίο όταν εφαρμόζεται έχει μια ανάλαφρη αίσθηση στο δέρμα.

To μακιγιάζ με αερογράφο εφαρμόζεται μέσω ψεκασμού χρώματος, ο αερογράφος είναι στην ουσία ένα μικρό spray που βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή του χρώματος. Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι πολλά, καταρχάς το αποτέλεσμα είναι απολύτως ομοιόμορφο χρώμα χωρίς μπαλώματα και πασαλείμματα.

Επίσης χρειάζεται πολύ λιγότερη ποσότητα υλικού καθώς το πρόσωπο ψεκάζεται με αδιόρατες πιτσιλιές μπογιάς και ουσιαστικά μόλις το 10% του δέρματος καλύπτεται με χρώμα. Έτσι το δέρμα αναπνέει καλύτερα και παραμένει υγιές, ενώ ταυτόχρονα το χρώμα δένει τόσο καλά με την επιδερμίδα που ακόμη και ένας επαγγελματίας μακιγιέρ θα δυσκολευόταν να καταλάβει αν πρόκειται για makeup ή για την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας. Τέλος με την μέθοδο αυτή μπορείτε να δημιουργήσετε και αποχρώσεις που προκύπτουν από αλλεπάλληλα χρώματα εφαρμοσμένα το ένα επάνω στο άλλο με ιδιαίτερη ευκολία.

Με ενδεικτική τιμή 600€ το σύστημα της Uslu Αirlines σίγουρα δεν αποτελεί ένα φθηνό προϊόν, όμως είναι ένα πρώτο βήμα για την εξάπλωση της πρωτοποριακής αυτής επαγγελματικής μεθόδου μακιγιάζ στο ευρύ κοινό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.