Αρχική Μόδα & Ένδυση Δερμάτινα γυναικεία γάντια UGG Australia.

Δερμάτινα γυναικεία γάντια UGG Australia.

by Andreas Rekopoulos

Η Αυστραλέζικη εταιρία ειδών ένδυσης UGG είναι κυρίως γνωστή για τα χαρακτηριστικά της παπούτσια, τις γνωστές μπότες από μαλακό δέρμα αρνιού που έχουν γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής παγκοσμίως.

Προσφάτως ανακάλυψα ότι η UGG εκτός από τα γνωστά της υποδήματα (που προσωπικά δεν εκτιμάω ιδιαίτερα) βγάζει και μια σειρά από καταπληκτικά και πολύ ποιοτικά γάντια UGG. Το μαλακό δέρμα από αρνί που χρησιμοποιεί η UGG είναι απολύτως κατάλληλο για γάντια, καθώς είναι εξαιρετικά ζεστό. Επίσης υπάρχουν πολλά γάντια στην συλλογή που έχουν δέρμα που έχει υποστεί κατεργασία Shearling. Η μέθοδος αυτή σημαίνει ότι το δέρμα που φαίνεται εξωτερικά είναι η εσωτερική επιφάνεια του δέρματος ενώ το παχύ πέλος που μοιάζει με γούνα είναι στην ουσία το μαλλί του αρνιού.

Η εσωτερική φόδρα στα περισσότερα μοντέλα είναι από μαλλί cashmere και η ποιότητα κατασκευής φαίνεται άψογη. Παράλληλα υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων για όλα τα γούστα. Από τα κομψά και λιτά “Driving Gloves” στο αριστερό μέρος της φωτογραφίας, έως τα πληθωρικά και casual “Baily Gloves”  στο δεξί μέρος της φωτογραφίας, τα γάντια UGG ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο τους στυλ και την προσεγμένη εκτέλεση.

Ακόμη και η συσκευασία ακολουθεί πιστά την παρουσίαση του προϊόντος, καθώς είναι ποιοτική και όμορφα σχεδιασμένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.