Αρχική Μόδα & Ένδυση Ακουστικά Swirl από την AIAIAI και την Kilo Design.

Ακουστικά Swirl από την AIAIAI και την Kilo Design.

by Andreas Rekopoulos
Ακουστικά Swirl από την AIAIAI και την Kilo Design

Η Δανέζικη εταιρία AIAIAI ξεκίνησε ως νυχτερινό Club σε ένα παλιό βιομηχανικό κτίριο στην Κοπεγχάγη. Τελικά το Club μάζεψε πολλά δημιουργικά μυαλά ως θαμώνες και από νυχτερινό στέκι έγινε εταιρία design.

Ασφαλώς με τέτοια προϊστορία αλλά και πολλούς μουσικούς ως μέλη, η AIAIAI παράγει μεταξύ άλλων και εξαιρετικά ακουστικά. Τα ακουστικά της φωτογραφίας είναι το μοντέλο Swirl και είναι σχεδιασμένο από την Kilo Design.

Τα ακουστικά Swirl είναι ένα προϊόν σχεδιασμένο από μουσικόφιλους για μουσικόφιλους και διατηρούν έναν αέρα ιδιοκατασκευής που τα κάνει να ξεχωρίζουν από τα συνηθισμένα ακουστικά ευρείας παραγωγής. Όταν είναι φορεμένα μοιάζουν με funky εκδοχή των ακουστικών που φοράνε οι φύλακες ασφαλείας και οι φρουροί security.

Ο σχεδιασμός είναι τυπικά Σκανδιναβικός, τα Swirl διαθέτουν χαρακτήρα αλλά ταυτόχρονα παραμένουν διακριτικά και απλά, ενώ φυσικά οι Δανοί έχουν δώσει έμφαση στην εργονομία και την ποιότητα κατασκευής. Χρησιμοποιούν «μαξιλαράκια» σιλικόνης για απομόνωση των εξωτερικών θορύβων τα οποία διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών και ηχεία διαμέτρου 10mm και ισχύος 20mW, ενώ τις λεπτομέρειες για την σωστή τους απόδοση έχει επιμεληθεί η C4 Studios.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.