Αρχική Μόδα & Ένδυση Αντιανεμική Ομπρέλα Senz, παντός καιρού.

Αντιανεμική Ομπρέλα Senz, παντός καιρού.

by Andreas Rekopoulos
Senz The Original Strom Umbrella

Η ομπρέλα είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα και χρήσιμα αξεσουάρ, όμως όταν η βροχή συνδυάζεται με δυνατό αέρα γίνεται δυσλειτουργική, διότι η επιφάνεια της έχει μεγάλη αντίσταση στον αέρα. Έτσι αφενός δυσκολεύει η συγκράτηση της και αφετέρου η ομπρέλα μπορεί να “αναποδογυρίσει”.

Όλα αυτά όμως αλλάζουν με την αντιανεμική ομπρέλα Senz η οποία σχεδιάστηκε από λευκό χαρτί με γνώμονα την χρηστικότητα. Η αεροδυναμική ομπρέλα Senz είναι πιστοποιημένη για αντοχή σε ανέμους έως κλίμακα 10 (100 χλμ. ανά ώρα ταχύτητα ανέμου), ενώ ο σκελετός της είναι διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο που δεν «αναποδογυρίζει».

Το αεροδυναμικό σχήμα της Senz «σκίζει» τον αέρα αντί να προβάλει αντίσταση, άρα δεν χρειάζεται να παλεύει κανείς για να την κρατήσει. Επίσης η εμπρόσθια πλευρά της είναι σχεδιασμένη ώστε να μην περιορίζει το οπτικό πεδίο του χρήστη, ενώ οι μεταλλικές άκρες της ομπρέλας είναι καλυμμένες με ειδικά καπάκια για αποφυγή τραυματισμών στα μάτια.

Όλες αυτές οι καινοτομίες σε συνδυασμό με το πρωτότυπο ασύμμετρο σχήμα της έχουν καθιερώσει την αντιανεμική ομπρέλα Senz ως κλασσικό υπόδειγμα χρηστικού design. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει τιμηθεί με σχεδόν όλα τα σημαντικά βραβεία design που υπάρχουν όπως: “red dot design award”, “iF product design award”, “IDEA international design excellence award”, “The Dutch Design Award”, “Audi Design Prijs”, “Good Design” και πολλά άλλα.

Η αντιανεμική ομπρέλα Senz είναι διαθέσιμη σε ποικιλία χρωμάτων και σε τρία διαφορετικά μεγέθη, το “κλασσικό”, το “Mini” και το “XL” ώστε να ταιριάζει σε όλα τα στυλ και τις ανάγκες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.