Παραδοσιακά Κινέζικα Στικάκια USB από την Then Creative.

Συνδυάζοντας την μοντέρνα τεχνολογία με παραδοσιακά σχέδια και φυσικά υλικά η Κινέζικη Then Creative παρουσιάζει μια σειρά από στικάκια USB που αποτελούν μικρά έργα τέχνης.

Οι σχεδιαστές της Then Creative επιλέγουν απορρίπτουν το σύνηθες πλαστικό κέλυφος και επιλέγουν ζωντανά υλικά όπως ο μπρούτζος και το ξύλο. Εκεί αποτυπώνουν στοιχεία της δικής τους αρχαίας και διαχρονικής κουλτούρας. Η πρώτη τους συλλογή περιλαμβάνει γεωμετρικά σχέδια εμπνευσμένα από περίτεχνα παράθυρα, όπως αυτά που βλέπει κάποιος στα κινέζικα παλάτια. Σχέδια ισορροπημένα, γεωμετρικά και όμορφα μέσα στην συμμετρία τους.

Η δεύτερη συλλογή της Then Creative αντλεί έμπνευση από τις πολυεπίπεδες καλλιέργειες ρυζιού. Ασύμμετρα δακτύλιοι που εκ πρώτης όψεως μοιάζουν λίγο με δακτυλικά αποτυπώματα συνθέτουν κομψά στικάκια USB με χαρακτήρα και προσωπικότητα.

Δείγμα υψηλού designαπό τους νεαρού Κινέζους σχεδιαστές, οι οποίοι δένουν την τεχνολογία με την παράδοση σε ένα καθημερινό, μικρό, χρηστικό αντικείμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.