Αρχική Μόδα & Ένδυση Παπούτσια MyShell256 της Sharon Golan.

Παπούτσια MyShell256 της Sharon Golan.

by Andreas Rekopoulos
MyShell256 by Sharon Golan

Τα άκρως φουτουριστικά παπούτσια MyShell256 της Sharon Golan συναρμολογούνται από 16 αυτόνομα κομμάτια που επιτρέπουν την σύνθεση 256 διαφορετικών σχεδίων.

Η Sharon Golan, δημιούργησε ένα άκρως πρωτότυπο concept ιδανικό για όσες δεν μπορούν ποτέ να έχουν αρκετά παπούτσια. Ο σχεδιασμός είναι μινιμαλιστικός όμως ταυτόχρονα επιτρέπει τεράστια ποικιλία, καθώς το παπούτσι αποτελείται από ξεχωριστά τμήματα τα οποία συγκρατούνται επάνω στο πόδι με ελαστικούς ιμάντες. Έτσι ο χρήστης γίνεται ταυτόχρονα και σχεδιαστής επιλέγοντας ο ίδιος χρωματικούς συνδυασμούς, σχέδιο και ύψος τακουνιού.

Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια η “σπαστή δομή” καθώς το τακούνι είναι ανεξάρτητο κομμάτι και δεν συνδέεται  με το εμπρόσθιο μέρος του παπουτσιού. Τα MyShell256 είναι φτιαγμένα από θερμοπλαστικό, ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό.

Παρότι δεν έχουν βγει ακόμη σε παραγωγή, η Saron Golan σχεδιάζει να τα παράγει και να τα διαθέτει μέσα από την ιστοσελίδα της. Η ιδέα ενός modular παπουτσιού είναι εξαιρετικά πρωτοποριακή και δείχνει να έχει πολλές δυνατότητες ανάπτυξης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.