Αρχική Σπίτι & Design Αφαιρετικό φωτιστικό τοίχου Vibia Pin από τον Ichiro Iwasaki

Αφαιρετικό φωτιστικό τοίχου Vibia Pin από τον Ichiro Iwasaki

by Andreas Rekopoulos
Αφαιρετικό φωτιστικό τοίχου Vibia Pin

Το Pin είναι ένα ιδιαίτερα κομψό αφαιρετικό φωτιστικό τοίχου σχεδιασμένο από τον Ichiro Iwasaki για την Ιταλική εταιρία Vibia. Όταν συνδυαστούν πολλά Pin μαζί δημιουργούν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός του Pin χαρακτηρίζεται από το ιδιοφυώς απλό του σχήμα, αλλά και την δυνατότητα να παράγει είτε έμμεσο, είτε άμεσο φως, ανάλογα πως θα τοποθετηθεί. Το κυριότερο όμως στοιχείο είναι ότι πρόκειται για ένα φωτιστικό που ενεργοποιεί την δημιουργικότητα μας. Αυτό διότι διατίθεται σε επτά παρόμοια, άλλα ελαφρώς διαφορετικά σχήματα που συνδυάζονται με αμέτρητους τρόπους σχηματίζοντας έτσι φωτεινά εικαστικά θέματα.

Η λιτή και απέριττη αισθητική του Pin αλλά και η έξυπνη συνδυαστική λογική του δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που είναι ο ορισμός της γοητείας του Ιαπωνικού design. Η απλότητα συνυπάρχει αρμονικά με την χρηστικότητα, σε ένα φωτιστικό που σίγουρα ανήκει στην σφαίρα του διαχρονικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.