Αρχική Σπίτι & Design Aξεσουάρ Μπάνιου Υψηλής Αισθητικής από την Blomus.

Aξεσουάρ Μπάνιου Υψηλής Αισθητικής από την Blomus.

by Olga Katsiou

Η γερμανική εταιρεία Blomus γνωστή για την ασυμβίβαστη ποιότητα και τον διαχρονικό της σχεδιασμό παρουσιάζει μια σειρά από αξεσουάρ μπάνιου που ξεχωρίζουν με την πρώτη ματιά.

Το μπάνιο καλύπτει μικρότερη έκταση σε σχέση με τους υπόλοιπους χώρους αλλά αποτελεί έναν πολύ βασικό χώρο καθοριστικό για το στυλ κάθε σπιτιού η επιχείρησης. Δεν είναι τυχαίο ότι σε καταστήματα εστίασης και ξενοδοχειακές επιχειρήσεις το μπάνιο είναι αυτό που αντικατοπτρίζει την ποιότητα των υπηρεσιών και δίνει την τελική εντύπωση στο πελάτη. Στην κατοικία η αισθητική του μπάνιου δείχνει το καλό γούστο του οικοδεσπότη και δίνει μια συνολική αίσθηση ποιότητας στο σπίτι.

Ένα λειτουργικό και κομψό μπάνιο πέρα από τα είδη υγιεινής αναδεικνύεται από τα προσεκτικά επιλεγμένα αξεσουάρ μπάνιου που τονίζουν την προσοχή στην λεπτομέρεια και κάνουν την διαφορά.

Η Blomus ειδικεύεται στα ποιοτικά είδη μπάνιου και προσφέρει πολλές συλλογές από σετ αξεσουάρ μπάνιου με διαχρονικά μοντέρνα αισθητική που θα σας δώσουν την λύση για να ανανεώσετε τον ιδιαίτερο αυτό χώρο που χρησιμοποιείτε καθημερινά. Όλα της τα προϊόντα ξεχωρίζουν για την ποιότητα των υλικών τους, την υψηλή εργονομία, και τον ξεχωριστό σχεδιαστικό χαρακτήρα.

Μια από τις κορυφαίες σειρές από αξεσουάρ μπάνιου της Blomus είναι η συλλογή Sono. Η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται για την ιδιαίτερη κατασκευή της από κεραμικό υλικό με απαλό ματ φινίρισμα που αφήνει μια βελούδινη ευχάριστη αίσθηση. Περιλαμβάνει βάση για οδοντόβουρτσες, dispenser, πιγκάλ, καθρέφτη, σαπουνοθήκη, και έναν πολύ ιδιαίτερο κάδο, για ένα ολοκληρωμένο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Τα χρώματα της σειράς αυτής κυμαίνονται σε γήινες αποχρώσεις που ηρεμούν το μάτι και ταιριάζουν με όλα τα στυλ μπάνιου.

Ωστόσο αν αγαπάτε τα έντονα και διαφορετικά χρώματα, η συλλογή Sono διατίθεται και σε μια υπέροχη μοντέρνα απόχρωση του μπλε που πραγματικά εντυπωσιάζει. Μια ξεχωριστή σύνθεση, με ανοιξιάτικη αύρα για μια πιο φρέσκια διακοσμητική νότα.

Τα προϊόντα της σειράς μπάνιου Sono συνδυάζουν με απόλυτη αρμονία τον μοντέρνο σχεδιασμό με την διακριτική πολυτέλεια. Οι προσεκτικά μελετημένοι μηχανισμοί τους όπως η ενισχυμένη αντλία σαπουνιού και ο αθόρυβος μηχανισμός του κάδου, εγγυώνται σωστή λειτουργία και αντοχή στον χρόνο.

Μια άλλη πολύ ενδιαφέρουσα σειρά της Blomus είναι η αειθαλής ARA. Με την συλλογή ARA, η Blomus εισάγει στα είδη μπάνιου της το καινοτόμο υλικό Polystone που προσομοιώνει την υφή φυσικής πέτρας. Σε συνδυασμό με το ανοξείδωτο ατσάλι προκύπτει μια σύνθεση που πέρα από την όμορφη αισθητική κάνει τα είδη ARA πολύ ευχάριστα στην αφή και εξαιρετικά ανθεκτικά σε νερό και υδρατμούς.

Και τα δύο υλικά το ατσάλι και το polystone διαθέτουν πυκνότητα και βάρος, έτσι όλα τα κομμάτια της συλλογής ARA διακρίνονται για την πολύ στιβαρή τους κατασκευή που αποπνέει αβίαστα μια αίσθηση ανώτερης ποιότητας. Παράλληλα το τραχύ Polystone σε συνδυασμό με τις μεταλλικές λεπτομέρειες δημιουργούν μια ωραία αντίθεση με ιδιαίτερα μοντέρνο ύφος.

Η συλλογή ARA είναι ένα ολοκληρωμένο σετ αξεσουάρ μπάνιου που αποτελείται από βάση για οδοντόβουρτσες, αντλία σαπουνιού, σαπουνοθήκη, αποθηκευτικό δοχείο μπάνιου, και πιγκάλ.  Τα προϊόντα ARA συνδυάζονται τέλεια με τα υφασμάτινα καλαθάκια αποθήκευσης μικροαντικειμένων της Blomus από εύκαμπτο υλικό που είναι ιδιαίτερα χρηστικά και αφήνουν μια αίσθηση μοντέρνας απλότητας.

Όπως σε όλα τα προϊόντα Blomus η προσοχή στην λεπτομέρεια και η άψογη λειτουργία είναι δεδομένα. Η συλλογή ARA σχεδιάστηκε από το πολυβραβευμένο στούντιο του Uwe Spannagel.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.