Αρχική Μόδα & Ένδυση Κοσμήματα Electro της DESIGN + CONQUER.

Κοσμήματα Electro της DESIGN + CONQUER.

by Andreas Rekopoulos

Η συλλογή κοσμημάτων Electro της Καναδέζικης DESIGN + CONQUER συνδυάζει εξεζητημένη αισθητική, πρωτοτυπία και υψηλή τεχνολογία κατασκευής.

Το ύφος της συλλογής είναι εμπνευσμένο από την ηλεκτρονική μουσική. Ο σχεδιασμός έγινε από την Morgan Mallett η οποία ακούγοντας τα αγαπημένα της μουσικά κομμάτια electro, θέλησε να δημιουργήσει κοσμήματα που να συνδυάζονται με τον δυναμισμό και την κίνηση της μουσικής. Η κατασκευή των Electro γίνεται με την χρήση τρισδιάστατου εκτυπωτή, και το τελικό φινίρισμα με το χέρι. Αρκετά κομμάτια της συλλογής φέρουν μικρές διακριτικές λεπτομέρειες ζωγραφισμένες με νέον βαφή ή παίζουν με συνδυασμό δύο υλικών, λευκού και ημιδιάφανου.

Με την τελείως ιδιαίτερη Sci-Fi αισθητική τους, τα κοσμήματα Electro σίγουρα θα αρέσουν στους φίλους του συγκεκριμένου είδους μουσικής αλλά και του φουτουρισμού. Παράλληλα αποδεικνύουν περίτρανα ότι η κοσμηματοποιία είναι τέχνη και δεν απαραίτητα ούτε τα ακριβά υλικά, ούτε οι υψηλές τιμές για να φτιαχτεί κάτι καλαίσθητο και μοναδικό.

Η διαδικασία κατασκευής των Electro ακολουθεί πιστά το φουτουριστικό τους concept. Το σχέδιο δημιουργείται πρώτα σε 3D μακέτα και κατόπιν μορφοποιείται από τον 3D εκτυπωτή. Το υλικό είναι πολυμερές ακρυλικό, ενώ οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι από ανοξείδωτο ατσάλι ή ασήμι ανάλογα με το μοντέλο.

Τέλος όλα τα κοσμήματα της συλλογής έχουν ονόματα που θυμίζουν ηλεκτρονική μουσική, όπως Daze, Preset, Mayhem και Paralysist. Ενδεικτικά οι τιμές των κοσμημάτων Electro αρχίζουν από 35€.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.