Αρχική Αρχιτεκτονική Ιαπωνικό εστιατόριο HIKKI από τον Alexander Yukhimets.

Ιαπωνικό εστιατόριο HIKKI από τον Alexander Yukhimets.

by Andreas Rekopoulos
Ιαπωνικό εστιατόριο HIKKI Alexander Yukhimets

Το HIKKI είναι ένα αφαιρετικό Ιαπωνικό εστιατόριο με έντονο χαρακτήρα και προσεγμένες λεπτομέρειες σχεδιασμένο από τον Alexander Yukhimets.

Ως κυρίαρχο υλικό στον χώρο δεσπόζει το τσιμέντο, ένα αγαπημένο δομικό υλικό πολλών μαέστρων της Ιαπωνικής αρχιτεκτονικής με πρώτο και καλύτερο τον Tadao Ando. Την μονότονη γκρι χρωματική παλέτα σπάνε μικρές πινελιές ξύλου, μετάλλου και γυαλιού, μια άκρως συνειδητή επιλογή του αρχιτέκτονα να χρησιμοποιήσει αποκλειστικά φυσικά υλικά.

Η αισθητική του χώρου είναι σκληρή και αποστειρωμένη, η ομορφιά και ο χαρακτήρας του εστιατορίου διαμορφώνονται από τις προσεκτικά επιλεγμένες λεπτομέρειες, όπως τα υπέροχα φωτιστικά και βρύσες, επιβάλλοντας έτσι την θεώρηση “less is more”.

Το Ιαπωνικό εστιατόριο HIKKI είναι μια αποθέωση του μινιμαλισμού, βρίσκετε στην Οσάκα και αποτελεί ένα ιδανικό χώρο για ένα gourmet γεύμα με φόντο την χαρακτηριστική σύγχρονη Ιαπωνική αισθητική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.