Αρχική Τεχνολογία Geneva Sound XL, high fidelity ήχος και εμφάνιση.

Geneva Sound XL, high fidelity ήχος και εμφάνιση.

by Andreas Rekopoulos
Geneva Sound XL

Το ηχοσύστημα Geneva Sound XLτης Ελβετικής Geneva Lab, είναι ένα πλήρες high fidelity στερεοφωνικό, τοποθετημένο μέσα σε ένα κομψό περίβλημα από λακαρισμένο ξύλο.

Εάν εκτιμάτε την απλότητα και θέλετε ποιοτικό ήχο χωρίς την ύπαρξη αντιαισθητικών καλωδίων και περιττής πολυπλοκότητας, το Geneva Sound XL είναι ένα απαραίτητο gadget και αποτελεί την ιδανική λύση. Διαθέτει CD player που παίζει CD-ROM και MP3 καθώς και ψηφιακό ραδιόφωνο. Διακριτικά τοποθετημένη πίσω από την μπροστινή γρίλια υπάρχει μια οθόνη LED που δείχνει το τραγούδι που παίζει και την πηγή του ήχου.

Όμως η πραγματική αξία του συστήματος φαίνεται όταν αυτό συνδυαστεί με ένα iPod ή iPhone, μέσω του ενσωματωμένου dock. Με πατενταρισμένη τεχνολογία EmbracingSound™ το XL μετατρέπει το συνδεδεμένο iPod σε υψηλής ποιότητας πηγή ήχου.

Με διπλά tweeter, διπλά woofer, δύο sub-woofer των 8 ιντσών και ψηφιακό ενισχυτή ισχύος 600-watt, η απόδοση του συστήματος εκπλήσσει με την ποιότητα και την διαύγεια του ήχου που παράγει.Το Geneva Sound XL είναι διαθέσιμο σε τρία χρώματα, μαύρο, κόκκινο και λευκό, καθώς και σε φυσικό ξύλο καρυδιάς.

Η Geneva Lab εκτός από το Geneva Sound XL, που είναι η ναυαρχίδα της, προσφέρει και μικρότερα μοντέλα όπως το Geneva Sound S, το Geneva Sound Μ το Geneva Sound L, τα οποία βασίζονται στο ίδιο ιδιοφυές concept αλλά έχουν μικρότερο μέγεθος. Οι τιμές τους ξεκινάνε από 400€ για το S και φτάνουν τα 2600€ για το XL.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.