Αρχική Μόδα & Ένδυση Το πρωτότυπο σακίδιο πλάτης της COTE et CIEL.

Το πρωτότυπο σακίδιο πλάτης της COTE et CIEL.

by Andreas Rekopoulos
Cote Et Ciel Rucksack

Το σακίδιο πλάτης της Παριζιάνικης εταιρίας COTE et CIEL χαρακτηρίζεται από ένα οργανικό “πειραματικό” design. Η φόρμα του είναι πραγματικά φρέσκια καθώς δεν μοιάζει καθόλου με καμία άλλη τσάντα πλάτης.

Το εξωτερικό σχήμα είναι χαρακτηριστικό και πρωτοποριακό, ευχάριστο στο μάτι αλλά και με έμφαση στην εργονομία, καθώς έχει πολλές θήκες, πρόβλεψη για αποθήκευση laptop και παρέχει εύκολη πρόσβαση στην εξωτερική θήκη. Παράλληλα το σακίδιο της COTE et CIEL καθησυχάζει τις οικολογικές σας ανησυχίες καθώς το εξωτερικό του κατασκευάζεται από  πολυεστέρα που προέρχεται από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια αναψυκτικών και η εσωτερική φόδρα είναι βαμβακερή.

Οι ιμάντες του είναι ρυθμιζόμενοι για ασφαλή τοποθέτηση του σακιδίου, τα ενσωματωμένα μαξιλαράκια διασφαλίζουν σωστή και ξεκούραστη εφαρμογή στην πλάτη σας, ενώ τα φερμουάρ του είναι ενισχυμένα και με μεγάλα κλιπ στις άκρες για ευκολότερο άνοιγμα.

Το σακίδιο πλάτης της COTE et CIEL είναι διαθέσιμο σε ποικιλία χρωμάτων και μεγεθών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.