Αρχική Σπίτι & Design Διακοσμήστε τον Τοίχο σας με Μοντέρνα Ράφια!

Διακοσμήστε τον Τοίχο σας με Μοντέρνα Ράφια!

by Andreas Rekopoulos

Αν αναρωτιέστε πως θα αναδείξετε το χώρο σας εύκολα και οικονομικά και πως θα γεμίσετε τους άδειους τοίχους που κυριαρχούν στο χώρο, μια καλή απάντηση που θα σας λύσει τα χέρια και θα απελευθερώσει τη δημιουργική σας πλευρά είναι αδιαμφησβήτητα τα μοντέρνα ράφια τοίχου.

Εκτός του ότι έχουν έντονη διακοσμητική διάσταση τα ράφια τοίχου έχουν τεράστια χρηστική αξία αφού αποτελούν ένα σημαντικό αποθηκευτικό χώρο για μικροαντικείμενα, βιβλία, βάζα, ρολόγια, αναμνηστικά και όλα τα αγαπημένα μας αντικείμενα. Μας δίνουν την δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε κάθε εκατοστό των τοίχων μας, ενώ δημιουργούν επιφάνειες αποθήκευσης σε χώρους που αλλιώς θα έμεναν ανεκμετάλλευτοι. Η μεγάλη γκάμα από σχήματα και μεγέθη που υπάρχει ανοίγει το εύρος επιλογών σας και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε όμορφες και λειτουργικές συνθέσεις ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία!

Η εικαστική χροιά των ραφιών έγκειται τόσο στο σχεδιαστικό τους στυλ όσο και στην επιλογή των στοιχείων που θα επιλέξουμε να προβάλουμε σε αυτά. Με τον κατάλληλο συνδυασμό το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μοναδικό ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύει την προσωπικότητα και το στυλ σας.

Τολμήστε να διαλέξετε σχέδια που συνδυάζουν το λειτουργικό με το αισθητικό στοιχείο και μπορούν να προσθέσουν εύκολα στον χώρο σας αυτή την πινελιά χρώματος που θα τον κάνει ξεχωριστό και θα σας φτιάξει την διάθεση.

Η γαλλική εταιρία design Presse Citron με ιδέες και δυναμική που προσεγγίζουν τον μοντέρνο και πρωτότυπο σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, παρουσιάζει μεταλλικά ράφια σε σχεδιασμό που παραπέμπει σε κάδρο κάτι που τα καθιστά ιδιαιτέρως ξεχωριστά και κομψά.

Με σύγχρονο σχεδιασμό και κατασκευασμένα από ατσάλι βαμμένο με λάκα σε πολλούς χρωματισμούς τα μοντέρνα ράφια τοίχου της Presse Citron είναι τα αντικείμενα που θα κάνουν τους τοίχους σας ξεχωριστούς ενώ αποπνέουν μια μοντέρνα αισθητική.

Τα ράφια αυτά, που μοιάζουν με κάδρα, θα προβάλουν τα αντικείμενα που θα επιλέξετε να τοποθετήσετε σαν να είναι έργα τέχνης. Δημιουργούν το εφέ του βάθους και δίνουν μια τρισδιάστατη υπόσταση στο χώρο με διακριτική κομψότητα.

Με διαφορετικές γεωμετρίες, τετράγωνα, ορθογώνια και ποικιλία χρωμάτων θα σας καταπλήξουν. Επιλέξτε να βάλετε ένα ράφι ή πολλά μαζί και χαρίστε την πολυπόθητη πινελιά χρώματος στον χώρο σας ομορφαίνοντας την διάθεση σας.

Για αυτούς που επιλέγουν την πιο αφαιρετική αισθητική και αγαπούν τον μίνιμαλ σχεδιασμό και το σκανδιναβικό στυλ, η σειρά ραφιών Gridy Fungi της Menu είναι η αρμόζουσα επιλογή.

Η Menu είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες και πετυχημένες εταιρίες παραγωγής ειδών design της Δανίας. Πίσω από κάθε προϊόν της Menu υπάρχει το όραμα ενός σχεδιαστή που μελέτησε τις προδιαγραφές ώστε το αντικείμενο να είναι κομψό, χρηστικό, και καινοτόμο.

Τα προϊόντα της Menu είναι συνώνυμα με το γνήσιο Σκανδιναβικό design με έμφαση στην πρωτοτυπία, την υψηλή αισθητική και την αρτιότητα της κατασκευής

Τα ξύλινα ράφια της σειράς Gridy Fungi από την Menu είναι εμπνευσμένα από τους μύκητες που αναπτύσσονται γύρω από τα δέντρα και δημιουργούν ευφάνταστους σχεδιασμούς. Κατασκευάζονται από μασίφ ξύλο βελανιδιάς ή φλαμουριάς και αποτελούν μία πολύ κομψή ερμηνεία αυτού του όμορφου φυσικού φαινομένου, που εξασφαλίζει χρηστικότητα με μια δόση χιούμορ και φέρνει κυριολεκτικά την φύση στο σπίτι σας.

Είναι ιδανικά για όλους τους χώρους είτε μεμονωμένα είτε σε συστάδες συνδυάζοντας ακόμα και διαφορετικά μεγέθη. Με μίνιμαλ αισθητική και στρογγυλεμένες άκρες θα ταιριάξουν φυσικά στους γυμνούς τοίχους σας.

Μπορείτε να το τοποθετήσετε δίπλα από το κρεβάτι σας, σαν διακοσμητικό ράφι στο σαλόνι σας, σαν ράφι μπαχαρικών στην κουζίνα αλλά και σαν βοηθητικό ράφι για να τοποθετήσετε ένα φωτιστικό στο δωμάτιο των παιδιών.

Αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει, εμπνευστείτε από το φυσικό σας περιβάλλον και δημιουργήστε εξαιρετικές συνθέσεις που θα αναδείξουν συνολικά τον χώρο σας δίνοντας αξία σε κάθε σας αντικείμενο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

3 ΣΧΟΛΙΑ

Πόπη Σταυροπούλου 09/03/2021 - 08:39

Θα ήθελα να φτιάξω κάποια ράφια σας ευχαριστώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πόπη Σταυροπούλου 09/03/2021 - 08:40

Θα ήθελα να φτιάξω κάποια ράφια σας ευχαριστώ επικοινωνήστε μαζί μου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξανθιππη 28/10/2022 - 20:58

Θα ήθελα πληροφοριες για τα χρωματιστά ράφια σας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.