Αρχική Σπίτι & Design Διακοσμητικά Ρολόγια Τοίχου: 5 Μοναδικά Ρολόγια Ιδανικά για το Σαλόνι σας.

Διακοσμητικά Ρολόγια Τοίχου: 5 Μοναδικά Ρολόγια Ιδανικά για το Σαλόνι σας.

by Andreas Rekopoulos

Τα διακοσμητικά ρολόγια τοίχου είναι εικαστικά αλλά ταυτόχρονα και λειτουργικά αντικείμενα. Δεν δείχνουν απλά την ώρα, προσθέτουν αισθητική άποψη και ομορφαίνουν και τον χώρο μας.

Ένα κομψό ρολόι τοίχου μπορεί να στολίσει και να εμπλουτίσει τον  χώρο μας, να του δώσει μια  νότα ομορφιάς προσθέτοντας το στοιχείο της κίνησης, καθώς πρόκειται για ένα αντικείμενο που δεν είναι πάντα στατικό.

Η αλήθεια είναι πως πλέον το ρολόι του υπολογιστή και του κινητού τηλεφώνου είναι αυτά που συνήθως μας θυμίζουν το πόσο γρήγορα τρέχει ο χρόνος και ορίζουν το πρόγραμμα μας. Όμως ένα ποιοτικό ρολόι τοίχου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, είναι ένα αντικείμενο με ιστορικό βάθος και μια δόση ρομαντισμού που μπορεί να αποτελέσει διακοσμητικό στοιχείο με διαχρονική αξία. Σε αντίθεση με τα ενσωματωμένα αναλώσιμα ρολόγια των ψηφιακών συσκευών το ρολόι τοίχου είναι ένα εικαστικό αντικείμενο που βρίσκεται πάντα στην θέση του, οικείο και ανθεκτικό στο πέρασμα του χρόνου.

Επιλέγοντας το κατάλληλο ρολόι μπορείτε να προσωποποιήσετε την μέτρηση του χρόνου στο στυλ, τον χώρο, και την διάθεση σας.

Παρακάτω σας προτείνουμε 5 διακοσμητικά ρολόγια τοίχου που διαφέρουν και ξεχωρίζουν για την εκλεπτυσμένη τους αισθητική.

Το ρολόι τοίχου Timesphere σχεδιάστηκε από τον Gideon Dagan για το μουσείο μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης και αποτελεί διαχρονικό κομμάτι σύγχρονου design.

Διακοσμητικό Ρολόι Τοίχου TimesphereΟ χρόνος είναι υποκειμενικός όπως και το ρολόι τοίχου Urchin! Μας εμπνέει και μας προκαλεί να διευρύνουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας, να δούμε τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική γωνία.

Διακοσμητικό Ρολόι Τοίχου UrchinΤο αυτοκόλλητο τοίχου και ρολόι Vinyl σχεδιάστηκε από του 5.5 Designers για την Domestic και θα προσδώσει έναν όμορφο και χιουμοριστικό τόνο στο χώρο σας.

Διακοσμητικό Ρολόι Τοίχου VinylΜεταμορφώστε οποιονδήποτε τοίχο στο σπίτι ή στο γραφείο σας με το εντυπωσιακό ρολόι Ribbon της Umbra. Το σώμα του σχηματίζεται από καμπυλωμένα κομμάτια ανοξείδωτου ατσαλιού.Διακοσμητικό Ρολόι Τοίχου RibbonΕμπνευσμένο από το σχέδιο της βεντάλιας που χρησιμοποιούνταν στην αρχαιότητα από τους αυτοκράτορες και την ιαπωνική αριστοκρατία, το ρολόι Sensu σε μαύρο χρώμα είναι ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο ρολόι τοίχου με έντονο διακοσμητικό χαρακτήρα.

Διακοσμητικό Ρολόι Τοίχου Sensu Steel

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.