Αρχική Σπίτι & Design Αναβαθμίστε τον Πάγο σας με τις Παγοθήκες Σιλικόνης W&P Peak.

Αναβαθμίστε τον Πάγο σας με τις Παγοθήκες Σιλικόνης W&P Peak.

by Olga Katsiou

Πολλές φορές όσο και αν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε εντυπωσιακά σπιτικά κοκτέιλ  δεν καταφέρνουν να ανταποκριθούν στις προσδοκίες μας. Έχουμε συνηθίσει να απολαμβάνουμε κοκτέιλ από επαγγελματίες του χώρου εστίασης και μπαρ, που δίνουν βάση στη συνταγή της  σωστής γεύσης αλλά και στην εξεζητημένη εμφάνιση που συμπληρώνει την συνολική απόλαυση του ποτού σας. Και συνήθως το αποτέλεσμα τους δικαιώνει.

Αφού λοιπόν έχετε ανακαλύψει την σωστή αναλογία ή απλά έχετε επιλέξει το αγαπημένο σας ποτό αυτό που μένει είναι να το τελειοποιήσετε. Για κάθε ποτό αντιστοιχεί το κατάλληλο ποτήρι ενώ η καθοριστική πινελιά έγκειται στην σωστή θερμοκρασία και την ανάλογη αραίωση που θα γίνει η κατάποση, κάτι που πραγματοποιείται με τον πάγο.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα μήπως τελικά η λύση βρίσκεται στον καταψύκτη σας? Ο πάγος κάνει πολλά περισσότερο από το να διατηρεί το ποτό σας κρύο. Ο ρυθμός αραίωσης επηρεάζει άμεσα τη συνολική ισορροπία των συστατικών ενώ  και τα παγάκια πρέπει να είναι σωστά αποθηκευμένα ώστε να μην εισέρχονται δυσάρεστες οσμές κατά την ψύξη τους και αλλοιώνουν δυσάρεστα την γεύση των κοκτέιλ σας.

Η εταιρεία W&P, με κύριο άξονα την δημιουργία οικιακών εργαλείων που βελτιώνουν και αναβαθμίζουν την καθημερινή μας ανάγκη για ποτό και φαγητό, πρωτοπορεί  και σχεδιάζει την σειρά από παγοθήκες σιλικόνης Peak η οποία σχεδιάστηκε για να αναβαθμίσει τα καθημερινά μας ποτά, προσφέροντας  πάγο υψηλής ποιότητας για τους οικιακούς καταψύκτες.

Η σειρά περιλαμβάνει  5 βασικές θήκες για παγάκια για όλα τα γούστα ξεκινώντας από την βασική παγοθήκη για 12 παγάκια κατάλληλη για τα κλασικά  και διαχρονικά κοκτέιλ Μαργαρίτα και Μαρτίνι που όλοι αγαπάμε.

Συνεχίζουμε με τα μεγάλα παγάκια που εκτός του ότι εντυπωσιάζουν με το επιβλητικό τους μέγεθος, λιώνουν πιο αργά από τα μικρά και είναι ιδανικά για κοκτέιλ με έντονη επίγευση που θέλουμε να παραμείνει η γεύση και τα αρώματα αναλλοίωτα, όπως ένα καλό μαλτ ουίσκι ή το αγαπημένο σε όλους Negroni. Η παγοθήκη Extra Large για μεγάλα τετράγωνα παγάκια και η Sphere Ice Mold για εντυπωσιακά σφαιρικά παγάκια θα κάνουν την κάθε σας γευστική εμπειρία μοναδική.

Ιδανικός για πολύ παγωμένα κοκτέιλ, είναι ο  θρυμματισμένος  πάγος που απελευθερώνει πιο γρήγορα νερό στο ποτό, εξομαλύνοντας τις αιχμηρές γεύσεις  και συνδέοντας  καλύτερα τα συστατικά μεταξύ τους. Η παγοθήκη Crushed για τριμμένο πάγο αντικαθιστά το μοτέρ του μπλέντερ σας αποδίδοντας άκοπα ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που αγγίζει την επαγγελματική τελειότητα.

Κλασικά ποτά όπως το τζιν με τόνικ ή η βότκα λεμονάδα, είθισται να σερβίρονται σε ψηλά ποτήρια για να διατηρούν τις φυσαλίδες του ανθρακούχου περισσότερη ώρα, γι’αυτό δεν μπορούσε να λείπει από την σειρά αυτή η παγοθήκη από σιλικόνη Collins που κάνει την έκπληξη δημιουργώντας 4 μεγάλα παγάκια σε παραλληλόγραμμο σχήμα προσαρμοσμένα ειδικά για τέτοια ποτήρια.

Μια ολοκληρωμένη σειρά από παγοθήκες σιλικόνης υψηλής ποιότητας  και εργονομίας, καθώς  διαθέτουν όλες καπάκια που προστατεύουν τα παγάκια από ανεπιθύμητες οσμές ενώ περιλαμβάνουν και ένα μεταλλικό πλαίσιο που διατηρεί την δομή του πάγου σταθερή.

Δεν θέλει κόπο για να δημιουργήσεις τα κοκτέιλ που ονειρευόσουν, η λύση είναι απλή αρκεί να ανοίξεις το ψυγείο σου!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.