Αρχική Σπίτι & Design Διάφανη Φρυγανιέρα, Magimix Vision Toaster.

Διάφανη Φρυγανιέρα, Magimix Vision Toaster.

by Andreas Rekopoulos
Magimix Vision Toaster

Η φρυγανιέρα Vision Toaster της Magimix σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πως ψήνετε το ψωμί σας, μέσα από τα γυάλινα  παράθυρα της.

Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει κάψει ή έστω καρβουνιάσει λίγο το ψωμί του στην φρυγανιέρα φτιάχνοντας ένα γρήγορο  πρωινό. Φανταστείτε μια φρυγανιέρα που σας επιτρέπει να βλέπετε ακριβώς πως αλλάζει χρώμα το ψωμί σας καθώς ψήνετε, ώστε ποτέ να το βγάζετε πάντα ακριβώς όπως το θέλετε. Αυτή είναι η Magimix Vision Toaster.

Ο εξωτερικός της σχεδιασμός με τα γυάλινα παράθυρα και το σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι  απλά άψογος, ενώ η κατασκευή από μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι δεν θυμίζει σε τίποτα τις απλές πλαστικές φρυγανιέρες του εμπορίου. Η Magimix Vision Toaster είναι κομψή, καινοτομική και ιδιαίτερα πρακτική.

φυσικά Magimix Vision Toaster  έχει όλες τις λειτουργίες που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, ξεπάγωμα, ψήσιμο, προγράμματα για διαφορετικούς τύπους ψωμιού και αφαιρούμενο συρτάρι για εύκολο καθαρισμό. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ενώ εκτός από την κλασσική Vision Toaster που έχει φινίρισμα ματ ατσαλιού, υπάρχει και η έκδοση colored Vision Toaster που προσφέρεται σε 3 διαφορετικά χρώματα.

Η φρυγανιέρα Magimix Vision Toaster  είναι μια από τις πιο εξεζητημένες φρυγανιέρες που κυκλοφορούν στην αγορά, ιδανική για εσάς που θέλετε  πάντα να έχουν το καλύτερο, ακόμη και στις φρυγανιέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.