Αρχική Διάφορα Χρωματιστά μολύβια Lyra Colorstripe.

Χρωματιστά μολύβια Lyra Colorstripe.

by Andreas Rekopoulos
Lyra Colorstripe

Με την σειρά μολυβιών Colorstripe η Γερμανική Lyra επαναπροσδιορίζει την μορφή ενός κλασσικού αντικειμένου και σίγουρα εκπλήσσει με την μοναδική της καινοτομία.

Τα μολύβια Colorstripe έχουν ιδιαίτερο μοντέρνο Design, ενώ το τριγωνικό τους σχήμα μελετημένο για το καλύτερο δυνατό κράτημα. Η πραγματική καινοτομία όμως είναι η ιδιαίτερα «χοντρή»  μύτη του μολυβιού, η οποία από την μια μεριά είναι εκτεθειμένη σε όλο της το μήκος. Έτσι μπορείτε να τραβήξετε γραμμές διαφορετικού πάχους με πολύ μεγάλη ευκολία. Παράλληλα μπορείτε να γεμίσετε μεγάλες περιοχές του χαρτιού με χρώμα σε ελάχιστο χρόνο.

Η Lyra κατάφερε να δημιουργήσει ένα εκπληκτικό προϊόν το οποίο θα βρούνε χρήσιμο όλοι οι φίλοι της ζωγραφικής, από μικρά παιδάκια που μαθαίνουν να ζωγραφίζουν, έως αρχιτέκτονες και γραφίστες που κάνουν επαγγελματική δουλειά. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι τα μολύβια Lyra Colorstripe κέρδισαν “Red Dot Design Award” και “iF Product Design Award” και επέτυχαν και στα δύο την κορυφαία διάκριση, “Red Dot Best of the Best” και “iF gold Award” αντίστοιχα.

Φυσικά ένα τέτοιο προϊόν είναι απολύτως προσεγμένο και όχι μόνο στην χρηστική του ιδέα, αλλά και στην υλοποίηση. Η μύτη των Colostripe εκτός από αδιάβροχη είναι και ανθεκτική στην θραύση, γλιτώνοντας σας έτσι από πιθανά προβλήματα σπασίματος της μύτης. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε η εκτιθέμενη χρωματιστή γραμμή στο πλάγιο μέρος του μολυβιού δεν βάφει, είναι καλυμμένη με ένα διάφανο βερνίκι το οποίο αφαιρείται με το ξύσιμο.

Τα Colorstripe διατίθενται σε συσκευασίες των 8 ή των 16 χρωμάτων με ενδεικτική τιμή 16€ και 32€ αντίστοιχα. Τέλος η Lyra διαθέτει και μια συνοδευτική και ιδιαίτερα κομψή ξύστρα η οποία ταιριάζει στην αισθητική των μολυβιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.