Αρχική Τεχνολογία Ηλιακός φορτιστής USB από την XD Design.

Ηλιακός φορτιστής USB από την XD Design.

by Andreas Rekopoulos
XD Design Window Solar Charger

Φορτίστε τις ηλεκτρονικές σας συσκευές δωρεάν και οικολογικά με τον ηλιακό φορτιστή της XD Design.

Τελευταία κυκλοφορούν στην αγορά αρκετοί ηλιακοί φορτιστές για ηλεκτρονικές συσκευές, όμως ο ηλιακός φορτιστής της XD Design είναι ένα από τα πιο έξυπνα και πρακτικά σχέδια που έχουμε δει. Η διαφορά που κάνει τον συγκριμένο φορτιστή τόσο ευέλικτο είναι ο έξυπνος μηχανισμός ανάρτησης σε τζάμια. Έτσι μπορείτε να τον στερεώσετε βολικά στα παράθυρα σας (εκεί ακριβώς που χτυπάει ο ήλιος) ή να τον χρησιμοποιήσετε εύκολα ακόμη και στο αυτοκίνητο σας στερεωμένο στο παρμπρίζ.

Επίσης έχει ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 1400mAh. Έτσι αποθηκεύει ενέργεια που έχετε πάντα διαθέσιμη, ακόμη και αν δεν έχει ηλιοφάνεια την ώρα που θέλετε να φορτίσετε. Ένα οικολογικό Gadget με στυλ και σεβασμό στο περιβάλλον

Ο ηλιακός φορτιστής της XD Design μια κανονική θύρα USB από την οποία δίνει ρεύμα για να φορτίσετε τις συσκευές σας. Κάθε συσκευή που φορτίζει μέσω USB μπορεί να τραβήξει ρεύμα, iPhone, κινητά με android, ακουστικά Bluetooth, ή όποιο άλλο Gadget χρησιμοποιείται.

Παράλληλα μπορεί να λειτουργήσει και ως μια μεγάλη μπαταρία, η χωρητικότητα των 1300mAh σημαίνει ότι μπορεί να φορτίσει ένα πλήρως ένα σύγχρονο smartphone (ενδεικτικά το iPhone 4 έχει μπαταρία 1420mAh). Αυτή είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, διότι αν πχ. επιστρέψετε στο σπίτι σας το βράδυ θα έχει αποθηκεύσει αρκετή ενέργεια για να φορτίσετε το κινητό σας πλήρως.

Ο ηλιακός φορτιστής της XD Design διαθέτει και μια θύρα mini USB από την οποία τραβάει ρεύμα, αυτή η θύρα χρησιμεύει ώστε να μπορείτε να φορτίσετε γρήγορα την ενσωματωμένη μπαταρία, σε περίπτωση που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον ηλιακό φορτιστή ως συμβατική επαναφορτιζόμενη πηγή ρεύματος.

Διατίθεται σε 3 χρώματα, ασημί, μαύρο και πράσινο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.