Αρχική Σπίτι & Design Τραπέζι Tupolev από την Colico Design.

Τραπέζι Tupolev από την Colico Design.

by Andreas Rekopoulos
Tupolev Coffee Table by Colico Design

Το τραπέζι Tupolev της Ιταλικής Colico Design διαθέτει μια κλασική και ταυτόχρονα μοντέρνα αισθητική, με μια νότα πτήσης και ταξιδιού.

Ο σχεδιασμός έγινε από τον W. Colico και κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ευρηματική βάση. Τα πόδια του τραπεζιού είναι στην ουσία 4 ξύλινες έλικες διατεταγμένες με τέτοιο τρόπο ώστε η μια να ακινητοποιεί την άλλη. Παρότι το σχέδιο είναι πρωτότυπο και μοντέρνο οι ξύλινες ρετρό σχήματος έλικες προσθέτουν και μια νοσταλγική γοητεία που καθιστά το τραπέζι Tupolev απολύτως ταιριαστό ακόμη και σε πιο κλασσικά ντεκόρ.

Η ονομασία Tupolev είναι μια αναφορά-φόρος τιμής στα εικονικά πλέον Ρώσικα αεροπλάνα. Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο σχέδιο που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους φίλους της αεροναυπηγικής, ενώ η παραπομπή στην πτήση δημιουργεί σίγουρα και μια ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Το τραπέζι Tupolev προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, είτε για χρήση ως τραπεζαρία είτε σε μικρή έκδοση για τραπεζάκι καφέ. Αμφότερες οι εκδοχές του είναι κομψές και καλαίσθητες, όμως σίγουρα προτιμάμε το τραπεζάκι του καφέ, που δημιουργεί άμεσα μια διάθεση να ξυπνήσουν αναμνήσεις μακρινών ταξιδιών, με συνοδεία γευστικών ροφημάτων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.