Αρχική Σπίτι & Design Συναρμολογούμενα έπιπλα Stack από την Seletti.

Συναρμολογούμενα έπιπλα Stack από την Seletti.

by Andreas Rekopoulos

Τα συναρμολογούμενα έπιπλα Stack σχεδιάστηκαν το 2010 από τον Alessandro Zambelli, και είναι κομμάτι της συλλογής “Augmented Reality” της Ιταλικής εταιρίας Seletti.

Η αισθητική τους είναι εμπνευσμένη από βιομηχανικές αποθήκες και κοντέινερ, έτσι φτιάχνεται από μέταλλο και χαρακτηρίζεται από αυτή την χαοτική πολυχρωμία που παρατηρείται σε μια στοίβα από κοντέινερ μεταφοράς. Τα κομμάτια που συνθέτουν κάθε έπιπλο συναρμολογούνται σε μια ασύμμετρη διάταξη που συνδυάζει χρώματα και σχέδια διαφορετικού design και περιόδων. Τα δομικά στοιχεία του επίπλου επιλέγονται από τον πελάτη και έτσι τα συναρμολογούμενα έπιπλα Stack μπορούν να αποκτήσουν πρακτικά αμέτρητους συνδυασμούς χρωμάτων και σχημάτων.

Υπάρχουν κουτιά για κρέμασμα ρούχων, με συρτάρια, ανοιχτά, με ντουλάπια, με ράγες για κρέμασμα εγγράφων, ακόμη και με κλειδαριά με συνδυασμό που θυμίζει χρηματοκιβώτιο. Κάθε στοιχείο προσφέρει μια διαφορετική χρηστικότητα, επιτρέποντας στον αγοραστή να δημιουργήσει ένα σύνθετο έπιπλο που εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να διαρρυθμιστεί από απλά διαφορετικό, έως ακραίο ανάλογα με το γούστο του πελάτη. Κάθε ένα κομμάτι από τα συναρμολογούμενα έπιπλα Stack είναι ένα ιδιαίτερο έπιπλο που συνδυάζει ευφάνταστο σχεδιασμό με τεράστια ευελιξία και αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα industrial αισθητικής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Παναγιώτης 20/01/2022 - 08:49

Καλημέρα κάνετε και χονδρική

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.