Αρχική Σπίτι & Design Ρολόι κούκος Plex LED της Diamantini & Domeniconi.

Ρολόι κούκος Plex LED της Diamantini & Domeniconi.

by Andreas Rekopoulos

Το Plex LED είναι ένα μινιμαλιστικό ρολόι κούκος που εκσυγχρονίζει το παραδοσιακό αυτό σχέδιο και δένει το κλασσικό με το μοντέρνο.

Ο σχεδιασμός έγινε από το Studio Interno και η γραμμή του ρολογιού είναι απλή και αφαιρετική, φυσικά η λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι ο μικροσκοπικός κούκος στο εμπρόσθιο μέρος. Το κέλυφος του Plex LED είναι από ξύλο, ενώ το καντράν είναι φτιαγμένο από πλεξιγκλάς.

Πίσω από το πλεξιγκλάς υπάρχουν τοποθετημένες  λυχνίες τύπου LED που φωτίζουν περιμετρικά το ρολόι, κάνοντας το ιδιαίτερα εντυπωσιακό στο σκοτάδι.

Η κατασκευή του ρολογιού γίνεται στην Ιταλία από την Diamantini & Domeniconi και διατίθεται σε δύο εκδόσεις μια για επιτραπέζια τοποθέτηση και μια για ανάρτηση σε τοίχο. Επίσης προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία έντονων χρωμάτων, σε φινίρισμα αλουμινίου αλλά και στο φυσικό χρώμα του ξύλου. Το Plex LED είναι ένα πρωτότυπο ρολόι που επαναπροσδιορίζει ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά σχέδια ρολογιού όλων των εποχών, το ρολόι κούκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.