Αρχική Σπίτι & Design Καλάθι γραφείου και θήκη περιοδικών Euclide από την Pinetti.

Καλάθι γραφείου και θήκη περιοδικών Euclide από την Pinetti.

by Andreas Rekopoulos
Καλάθι γραφείου και θήκη περιοδικών Euclide

Η Ιταλική εταιρία Pinetti εξειδικεύεται στα δερμάτινα αξεσουάρ γραφείου. Μια από πιο μοντέρνες σειρές προϊόντων της είναι η Euclide η οποία περιλαμβάνει ένα όμορφο καλάθι γραφείου και μια κομψή θήκη περιοδικών που θυμίζουν σε σχέδιο την παραδοσιακή τέχνη του origami.

Ο σχεδιασμός έγινε από το 4P1B Design Studio,όλα τα κομμάτια της σειράς είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο δέρμα, ένα υλικό που προέρχεται από επεξεργασία χρησιμοποιημένων δερμάτων σε συνδυασμό με φυσικό latex. Η μορφή των αντικειμένων είναι γεωμετρική και αποτελούνται από ένα κομμάτι υλικού το οποίο διπλώνει και συνθέτει ένα τρισδιάστατο σχήμα με εντυπωσιακή πολυεπίπεδη επιφάνεια.

Ένα ακόμη έξυπνο στοιχείο του σχεδιασμού είναι ότι τα προϊόντα μπορούν να ξεμονταριστούν και να αποκτήσουν επίπεδο σχήμα, γεγονός που επιτρέπει εύκολη μεταφορά και αποθήκευση.Ο σχεδιασμός της σειράς Euclide ενσωματώνει ποιότητα, πρακτικότητα, οικολογική υπευθυνότητα και ένα ιδιαίτερο Design που φλερτάρει με τον φουτουρισμό παραμένοντας όμως ταυτόχρονα κλασσικό.

Τo δερμάτινο καλάθι γραφείου και η δερμάτινη θήκη περιοδικών Euclide  Διατίθενται σε λευκό, μαύρο, γκρι, καφέ και πορτοκαλί χρωματισμό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αννίτα Πρεβέντα 10/03/2015 - 22:20

Παρακαλώ ενημερώστε με για την τιμή των καλαθιών γραφείων. Ευχαριστώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Andreas Rekopoulos 13/03/2015 - 16:36

Καλησπέρα Αννίτα,

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον. Το κομμάτι αυτό του site είναι το blog μας.

Ουσιαστικά ένα περιοδικό ενημερωτικού περιεχομένου για τις τέχνες και το design. Τα αντικείμενα που παρουσιάζονται εδώ δεν διατίθενται όλα από εμάς (μόνο όσα έχουν την σχετική σήμανση «αγόρασε το»), ενώ κάποια συλλεκτικά η περιορισμένης παραγωγής κομμάτια δεν είναι καν διαθέσιμα προς πώληση.

Το συγκεκριμένο είδος δεν το εμπορευόμαστε και δεν γνωρίζουμε το κόστος του.

Αν θέλεις να δεις τα προϊόντα που εμπορευόμαστε εμείς, μπορείς να μεταβείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://www.designisthis.com/

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.