Αρχική Τεχνολογία NUDE μια λεπτή και κομψή θήκη για iPhone 5.

NUDE μια λεπτή και κομψή θήκη για iPhone 5.

by Andreas Rekopoulos
NUDE Ultra Thin iPhone 5 Case

Η NUDE της SwitchEasy είναι μια διακριτική θήκη για iPhone 5 με ξεχωριστό στυλ. Προστατεύει το νέο σας smartphone πλήρως προσθέτοντας μόλις ένα χιλιοστό πάχους στην συσκευή.

Μόλις αποκτήσατε ένα νέο γυαλιστερό iPhone 5 και ψάχνετε για μια θήκη που θα το διατηρήσει σαν καινούργιο. Όμως φυσικά σε μια τόσο καλοσχεδιασμένη και κομψή συσκευή όπως το νέο παιδί της Apple δεν αρμόζει μια οποιαδήποτε θήκη. Η νέα θήκη για iPhone 5 της SwitchEasy διαφυλάσσει άψογα το ξεχωριστό design της συσκευής, καθώς καλύπτει κάθε γωνία και κάθε κουμπί, διατηρώντας όμως παράλληλα ένα «γυμνό» μίνιμαλ στυλ.

Εκ πρώτης όψεως η NUDE φαίνεται σαν μια συνηθισμένη θήκη για iPhone 5, με μια δεύτερη ματιά όμως παρατηρεί κάποιος τις λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά. Λεπτομέρειες όπως τα λαστιχένια προστατευτικά καλύμματα των κουμπιών και το συνοδευτικό κάλυμμα που προστατεύει το βύσμα φόρτισης και τα ηχεία του iPhone 5.

Η NUDE προσφέρεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, όμως σίγουρα οι αγαπημένοι μας χρωματισμοί είναι το διάφανο λευκό και το διάφανο μαύρο που δένουν άψογα με το iPhone 5 και αφήνουν να φανεί κάθε σχεδιαστική του λεπτομέρεια, ακόμη και το εικονικό μήλο στο πίσω μέρος.

Βέβαια όλοι ξέρουμε πως δείχνει μια κακής ποιότητας διάφανη θήκη και σίγουρα δεν είναι ωραίο θέαμα. Όμως η NUDE είναι δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι φτιαγμένη από ένα εξαιρετικά ανθεκτικό πολυκαρβονικό υλικό και περνάει αυστηρό ποιοτικό έλεγχο ώστε να μην υπάρχουν καθόλου σημάδια επάνω της από το καλούπι, ούτε άλλες ατέλειες καμίας μορφής.

Αν λοιπόν θέλετε να προστατέψετε το iPhone 5 όμως λυπάστε να κρύψετε τα κάλλη του μέσα σε μια μέτρια θήκη, η NUDE είναι η απόλυτη λύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.