Αρχική Home Decor Γόβες Morphogenesis από την Pauline Van Dongen.

Γόβες Morphogenesis από την Pauline Van Dongen.

by Andreas Rekopoulos
Pauline Van Dongen Morphogenesis

Η μόδα συναντά την υψηλή τεχνολογία στις ιδιαίτερες γόβες Morphogenesis από την νεαρή Ολλανδή σχεδιάστρια Pauline Van Dongen.

Οι γόβες Morphogenesis αποτελούν μέρος της ευρύτερης συλλογής  Morphogenesis η οποία περιλαμβάνει μια σειρά από παρόμοιας αισθητικής φουτουριστικά ρούχα. Η κατασκευή των ιδιαίτερων αυτών παπουτσιών γίνεται με την μέθοδο του 3D printing. Τα παπούτσια αρχικά σχεδιάζονται στον υπολογιστή και κατόπιν εκτυπώνονται με την βοήθεια ενός τρισδιάστατου εκτυπωτή.

Ο σχεδιασμός ακολουθεί έντονα εντελώς φουτουριστική γραμμή και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό παπούτσι που μοιάζει με οργανικό γλυπτό.

Η κατασκευή και ο σχεδιασμός των παπουτσιών Morphogenesis έγιναν σε συνεργασία με την Ολλανδική εταιρία Freedom of Creation η οποία έχει αναπτύξει μια καινοτόμα τεχνολογία 3D printing. Έτσι με την βοήθεια της τεχνολογίας τα πολύπλοκα σχέδια της Pauline Van Dongen γίνονται πραγματικά και ξαφνιάζουν με το μοναδικό οργανικό τους σχήμα και την έντονα φουτουριστική τους αισθητική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.