Αρχική Σπίτι & Design Μαχαιροπήρουνα Mepra Ergonomica.

Μαχαιροπήρουνα Mepra Ergonomica.

by Andreas Rekopoulos
Mepra Ergonomica Cutlery Angelo Mangiarotti

Σχεδιασμένα από τον πολυβραβευμένο Ιταλό βιομηχανικό σχεδιαστή Angelo Mangiarotti τα μαχαιροπήρουνα Ergonomica της Mepra είναι μια δήλωση στυλ στο τραπέζι σας.

Τα Mepra Ergonomica κυκλοφόρησαν πρώτη φορά το 1989 και σχεδιάστηκαν με στόχο να είναι όμορφα αλλά και εργονομικά στην χρήση τους. Είναι φτιαγμένα από ανοξείδωτο ατσάλι και διαθέτουν μεγάλο βάρος σε σχέση με τα συνηθισμένα μαχαιροπήρουνα, κατανεμημένο ώστε να προσφέρει το ιδανικό ζύγισμα.

Τα κουτάλια διαθέτουν χαρακτηριστικούς «οδηγούς» που εξυπηρετούν ώστε να τα πιάνετε στο σημείο που προσφέρουν την ιδανική μόχλευση. Παράλληλα τα πιρούνια και τα μαχαίρια έχουν σχήμα που επιτρέπει σταθερό κράτημα. Τα Mepra Ergonomica αποτελούν αγαπημένο αξεσουάρ σερβιρίσματος για πολλά πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια ανά τον κόσμο. Το προσεγμένο Design, η υψηλή ποιότητα και το άψογο φινίρισμα τους τα καθιστούν μια διαχρονική αξία και δικαίως θεωρούνται  η “Rolls Royce” των μαχαιροπήρουνων.

Η Ιταλική Mepra, η εταιρία που κατασκευάζει τα Ergonomica, είναι μια ιστορική εταιρία στον χώρο των επαγγελματικών εργαλείων κουζίνας. Ιδρύθηκε το 1901 από τους 3 αδερφούς Prandelli και έκτοτε συσκευάζει εξαιρετικά εργαλεία κουζίνας με πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας και αυστηρά Made In Italy.

Παρά την τεράστια ανάπτυξη που γνώρισε κυρίως από το 1930 και μετά παραμένει ακόμη μια καλοστημένη οικογενειακή επιχείρηση. Ενδιαφέρον είναι επίσης ότι επενδύουν το 8% του τζίρου σε «ερεύνα και ανάπτυξη» ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για τον κλάδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.