Τιρμπουσόν Screwpull LM-350 της Le Creuset.

Το Screwpull LM 350 είναι ένα από τα πιο εξελιγμένα τιρμπουσόν που κυκλοφορούν. Ανοίγει οποιοδήποτε μπουκάλι κρασιού σε δευτερόλεπτα, με δύο απλές κινήσεις και άψογο στυλ.

Η Γαλλική εταιρία Le Creuset, διάσημη για τα μαγειρικά της σκεύη, διαθέτει και μια σειρά από εξαιρετικά τιρμπουσόν. Το Screwpul LM 350 βασίζεται σε έναν εξελιγμένο μηχανικό μηχανισμό που ανακαλύφθηκε το 1979 και έχει εξελιχθεί από τότε σε ένα εξειδικευμένο εργαλείο ακριβείας. Αφαιρεί τον φελλό χωρίς να τον σπάσει ή να τον διαλύσει, ενώ όλη η διαδικασία διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα και δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου δύναμη.

Η χρήση του είναι απλή. Τοποθετούμε το τιρμπουσόν επάνω στο μπουκάλι, με μια γρήγορη κίνηση το “σπιράλ” τρυπάει τον φελλό και με μια δεύτερη κίνηση τραβάμε τον φελλό έξω.

Το “σπιράλ” διαθέτει μια εξαιρετικά αιχμηρή μύτη και έχει επικάλυψη τεφλόν για ελάχιστη τριβή, έτσι σε συνδυασμό με την μηχανική υποβοήθηση τρυπάει τον φελλό τελείως αβίαστα. Παράλληλα η εξ ολοκλήρου μεταλλική κατασκευή εγγυάται ποιότητα και αντοχή, γεγονός που υποστηρίζεται και από μια τολμηρή εγγύηση καλής λειτουργίας 10 ετών. Το Screwpull LM 350 είναι ένα εκλεπτυσμένο εργαλείο που σίγουρα θα εκτιμηθεί από τους φίλους του κρασιού, όχι μόνο για την άψογη εμφάνιση του, αλλά και για την υψηλή του χρηστικότητα.

Το Screwpull LM 350 συνοδεύεται από μια όμορφη κασετίνα παρουσίασης η οποία περιλαμβάνει μια πλαστική βάση στήριξης και έναν ιδιαίτερα ποιοτικό καψουλοκόφτη, ένα ξεχωριστό αξεσουάρ κρασιού με διαχρονικό στυλ και αξία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο καψουλοκόφτης είναι 100% μεταλλικός (έχοντας σπάσει 2 πλαστικούς στο παρελθόν προσωπικά το εκτιμώ ιδιαίτερα).

Με ενδεικτική τιμή κοντά στα 150€ σίγουρα δεν είναι φθηνό, όμως η υπεροχή του σε σχέση με έναν απλό ανοιχτήρι είναι τεράστια και η εμπειρία της απόλαυσης ενός καλού κρασιού αρχίζει από το τιρμπουσόν

Υπάρχουν 2 σχόλια

Προσθήκη
    • Andreas Rekopoulos

      Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον, το προϊόν αυτό δεν το εμπορευόμαστε. Σε ανοιχτήρια μοχλού πλέον εμπορευόμαστε τα προϊόντα της Γαλλικής L’ Atelier du Vin τα οποία μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

      https://www.designisthis.com/el/brands/l-atelier-du-vin


Προσθήκη σχολίου

Δήλωση Απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.