Αρχική Home Decor Κουδούνι πόρτας Bottoms Up Doorbell.

Κουδούνι πόρτας Bottoms Up Doorbell.

by Andreas Rekopoulos
Bottoms Up Doorbell

Το κουδούνι πόρτας Bottoms Up Doorbell προσδίδει ενδιαφέρον στον βαρετό και συνηθισμένο ήχο ενός κουδουνιού πόρτας και ταυτόχρονα μετατρέπει ένα ασήμαντο αντικείμενο σε φετίχ βιομηχανικού Design.

Σχεδιάστηκε από τον Peter Van Der Jagt για την Droog Design και κέρδισε το σημαντικό βραβείο red dot design award το 2007. Ο σχεδιασμός του Bottoms Up Doorbell είναι ευρηματικός και πρωτότυπος. Δύο ποτήρια κρασιού είναι τοποθετημένα ανάποδα και ένα μικρό σφυράκι βρίσκεται ανάμεσα τους, το οποίο κινείται με έναν ηλεκτρομαγνητικό μηχανισμό και χτυπάει τα κρυστάλλινα ποτήρια.

Ακόμα όμως πιο εντυπωσιακός από την πρωτότυπη αισθητική είναι ο ήχος που παράγεται. Τα συνηθισμένα κουδούνια παράγουν ήχο μετάλλου που χτυπάει μέταλλο. Το Bottoms Up Doorbell παράγει ήχο που προέρχεται από κρούση μετάλλου με γυαλί. Έτσι προκύπτει ένας ήχος λεπτός, οξύς και κομψός. Μια συμβολική πρόποση εις υγείαν κάθε καλεσμένου που επισκέπτεται το σπίτι σας. Ένα ιδανικό αντικείμενο Design για τους φίλους του κρασιού και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.