Αρχική Διάφορα Ένα ψαλίδι γλυπτό από τον Karim Rashid για την Slice.

Ένα ψαλίδι γλυπτό από τον Karim Rashid για την Slice.

by Andreas Rekopoulos
Karim Rashid Slice Sculptural Scissors

Το ψαλίδι Slice είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός φαινομενικά αδιάφορου αντικειμένου που μέσω του καλού Design αναδεικνύεται και αποκτά καλλιτεχνική υπόσταση και ενδιαφέρον.

Σχεδιάστηκε από τον Karim Rashid για την εταιρία Slice η οποία εξειδικεύεται σε ένα πολύ ιδιαίτερο είδος προϊόντων, στα αντικείμενα κοπής. Η μορφή του είναι καμπυλωτή και προσεγγίζει την έννοια ενός μεταλλικού γλυπτού διατηρώντας παράλληλα μέγιστη χρηστικότητα. Είναι φτιαγμένο από Ιαπωνικό ατσάλι υψηλής σκληρότητας και είναι εξίσου βολικό στην χρήση για δεξιόχειρες αλλά και για αριστερόχειρες.

Το απολύτως επίπεδο προφίλ του σε συνδυασμό με την κομψή λαβή της οποίας το γυάλισμα γίνεται με το χέρι, το διαφοροποιούν από οποιοδήποτε αντίστοιχο προϊόν και το κάνουν να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά. Καταπληκτικό Design από τον Karim Rashid που δημιουργεί την επιθυμία να το αποκτήσει κάποιος το ψαλίδι απλά και μόνο για να το πιάσει στα χέρια του. Τέλος η κομψή του συσκευασία του είναι εξίσου προσεγμένη με το περιεχόμενο. Ένα ιδιαίτερο εργαλείο για το γραφείο και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.