Αρχική Μόδα & Ένδυση Μοντέρνα δερμάτινα πορτοφόλια της J.FOLD

Μοντέρνα δερμάτινα πορτοφόλια της J.FOLD

by Andreas Rekopoulos

Η J.FOLD ιδρύθηκε το 2003 και ειδικεύεται στην κατασκευή ανδρικών πορτοφολιών. Η φιλοσοφία που έκανε γνωστά τα δερμάτινα πορτοφόλια της μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα είναι απλή. Μοντέρνος σχεδιασμός, υψηλής ποιότητας δέρματα και μικρό μέγεθος, ώστε το πορτοφόλι να χωράει εύκολα σε τσέπες.

Η πηγή έμπνευσης των σχεδιαστών της εταιρίας συνήθως προέρχεται από χώρους που παραδοσιακά ενθουσιάζουν τον ανδρικό πληθυσμό. Για παράδειγμα το μοντέλο Roadster είναι εμπνευσμένο από αγωνιστικά αυτοκίνητα, ενώ το μοντέλο Loungemaster έχει σημείο αναφοράς την αρχιτεκτονική. Οι σχεδιαστές της J.FOLD κάνουν επίσης καλή χρήση του χρωματικού στοιχείου, δημιουργώντας δερμάτινα πορτοφόλια με ισορροπημένες διχρωμίες που τονίζουν το βασικό χρώμα με διακριτικό τρόπο.

Ο προχωρημένος σχεδιασμός που διακρίνει τα δερμάτινα πορτοφόλια της J.FOLD τράβηξε γρήγορα τα βλέμματα των πρωτοπόρων εμπόρων αντικειμένων Design. Έτσι τα προϊόντα της πωλούνται στα πλέον προοδευτικά καταστήματα Design, όπως στο MoMA Design Store στην Νέα Υόρκη και το The Conran Shop στο Λονδίνο και το Παρίσι.

Όλα τα δερμάτινα πορτοφόλια της J.FOLD κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα και διακρίνονται για τις προσεγμένες τους λεπτομέρειες, όπως το ακριβές κόψιμο του δέρματος με Laser, τις χρωματιστές ραφές και τις πρωτότυπες έγχρωμες φόδρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.