Οι γόβες στιλέτο γίνονται έργα τέχνης στον τοίχο σας.

Όποια γυναίκα έχει δώσει πάνω από 200 ευρώ για ένα ζευγάρι γόβες, σίγουρα θα τις θεωρεί αντικείμενα τέχνης. Με την επιτοίχια βάση παπουτσιών MIAMI οι γόβες στιλέτο παίρνουν επιτέλους την θέση που τους αξίζει, στο κάδρο τους ως έργα τέχνης.

Ο σχεδιασμός της ιδιαίτερης αυτής βάσης παπουτσιών έγινε από την MASHALLAH.DESIGN και έχει έντονο το καλλιτεχνικό στοιχείο. Η όλη κατασκευή καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και είναι συναρμολογούμενη. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε πολλά κομμάτια μεταξύ τους και να φτιάξετε ότι σχήμα επιθυμείτε. Εξίσου εύκολα θα μπορούσε να δημιουργηθεί μια σειρά από γόβες κατά μήκος του τοίχου ή ένα χαοτικό σχέδιο με διάσπαρτα παπούτσια σε ολόκληρο τον χώρο.

Βέβαια το κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι οι τόσο αγαπημένες γόβες στιλέτο, ένα διαχρονικό αντικείμενο φετίχ,  μπορούν πλέον να αποκτήσουν το κάδρο τους και να αποτελέσουν αντικείμενο θαυμασμού ακόμη και όταν δεν φοριούνται. Ένα απολύτως ταιριαστό concept καθώς εξ ορισμού οι γόβες στιλέτο φτιάχτηκαν αποκλειστικά  για να εξυψώσουν την αισθητική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.