Αρχική Σπίτι & Design Έπιπλα μπάνιου Bej από την Lineabeta.

Έπιπλα μπάνιου Bej από την Lineabeta.

by Andreas Rekopoulos
Bej by Lineabeta Bathroom furniture

Η Bej της Ιταλικής Lineabeta είναι μια σειρά από έπιπλα μπάνιου που ξεχωρίζουν για τον μίνιμαλ σχεδιασμό, την ποιότητα και την προσεγμένη εργονομία τους.

Με απλές γεωμετρικές γραμμές και την κατάλληλη δόση χρώματος σε λευκό ουδέτερο φόντο, τα Lineabeta Bej διαθέτουν μια κομψή «καθαρή» γραμμή ιδανική για κάθε μοντέρνο μπάνιο.

Μικρές προσεγμένες λεπτομέρειες όπως οι στρογγυλεμένες γωνίες  στους καθρέφτες και οι καλαίσθητες ρόδες στα τροχήλατα μοντέλα αρκούν για να κάνουν την διαφορά. Η σειρά Bej περιλαμβάνει αρκετές εκδοχές του κλασικού καθρέφτη-ντουλάπι καθώς και δύο ενδιαφέροντα τρόλεϊ, κατάλληλα για το μπάνιο και όχι μόνο.

Η παρουσία ενός τροχήλατου τρόλεϊ στο μπάνιο είναι μια λύση που πάντα μας άρεσε ιδιαίτερα, καθώς προσφέρει στυλ και ευελιξία. Γιατί άλλωστε να μην μπορείτε να φέρετε το έπιπλο με τις πετσέτες, τα ψαλιδάκια νυχιών, τις λίμες και όλα τα άλλα αξεσουάρ του μπάνιου εύκολα δίπλα στην μπανιέρα σας?  Ενώ παράλληλα ο χώρος διατηρείτε εξαιρετικά ευέλικτος για εύκολη αναδιαμόρφωση. Έτσι αποτελεί το ιδανικό έπιπλο για να οργανώσετε τα αξεσουάρ μπάνιου σας με στυλ.

Τα έπιπλα μπάνιου Lineabeta Bej διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία ευχάριστων χρωμάτων, ενώ το φινίρισμα τους είναι ανθεκτικό σε νερό και υγρασία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.