Αρχική Σπίτι & Design Καθρέφτης Dissolve από τον Arik Levy για την Robba Edition.

Καθρέφτης Dissolve από τον Arik Levy για την Robba Edition.

by Andreas Rekopoulos
Dissolve Mirror by Arik Levy

Ο καθρέφτης Dissolve σχεδιάστηκε από τον Arik Levy για την Γαλλική εταιρία Robba Edition και φαίνεται σαν να διαλύεται στον χώρο, παραμορφώνοντας ταυτόχρονα τις αντανακλάσεις του περιβάλλοντα χώρου και δημιουργώντας μια σουρεαλιστική εικόνα.

Κατασκευάζεται από ένα ειδικό ακρυλικό-γυαλί το οποίο κόβεται με μεγάλη ακρίβεια με λέιζερ και έτσι υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν ιδιαίτερα πολύπλοκα και εντυπωσιακά σχήματα, όπως το εντυπωσιακό σχέδιο του Dissolve. Η ανάρτηση του καθρέφτη στον τοίχο γίνεται εύκολα και γρήγορα με ταινία διπλής όψεως. O καθρέφτης συνοδεύεται από σχεδιάγραμμα για να επιτύχετε το σχέδιο των φωτογραφιών, ενώ φυσικά μπορείτε να δημιουργήσετε και το δικό σας σχέδιο.

Ο Dissolve είναι περισσότερο ένα έργο τέχνης παρά ένας συμβατικός καθρέφτης. Έτσι διακρίνεται κυρίως για την εικαστική και όχι για την χρηστική του αξία. Προσφέρεται σε δύο παραλλαγές το κλασσικό μοντέλο Dissolve και το μοντέλο Dissolve Parts το οποίο έχει μεγαλύτερη επιφάνεια και λιγότερα διασκορπισμένα κομμάτια.

Η Robba Edition  ειδικεύεται στην κατασκευή καθρεφτών. Έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαίους σχεδιαστές όπως τον Jean Charles de Castelbajac και τον Jean-Marie Massaud, η ROBBA Edition έχει εξελίξει καινοτόμες μεθόδους κατασκευής και φτιάχνει καθρέφτες πραγματικά μοναδικούς και ξεχωριστούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.