Αρχική Σπίτι & Design Σύστημα φωτισμού οθόνης Antec Halo 6 LED.

Σύστημα φωτισμού οθόνης Antec Halo 6 LED.

by Andreas Rekopoulos

Όταν κάποιος βλέπει ταινίες στον υπολογιστή ή παίζει παιχνίδια είναι σίγουρα πιο ατμοσφαιρικό να επικρατεί χαμηλός φωτισμός στο δωμάτιο. Όμως η αντίθεση του χαμηλού φωτισμού με τα κινούμενα γραφικά και τα εναλλασσόμενα χρώματα της οθόνης προκαλεί έντονη κούραση στα μάτια. Η Antec προτείνει μια απλή, αλλά ευφυή λύση που μειώνει την κούραση των ματιών και βελτιώνει την ποιότητα εικόνας.

Το σύστημα φωτισμού οθόνης Antec Soundscience halo 6 LED bias lighting kit™  αποτελείται από 6 λυχνίες LED. Τοποθετείται στο πίσω μέρος ενός μόνιτορ (οπίσθιος φωτισμός) και δημιουργεί ένα “στεφάνι φωτός” γύρω από την οθόνη σας, το οποίο ισοσταθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης με τον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι εξομαλύνει τις κινήσεις που αναγκάζονται να κάνουν οι μύες της ίριδος του οφθαλμού και ελαχιστοποιεί τις διαστολές-συστολές της κόρης, μειώνοντας δραστικά την κούραση των ματιών.

Παρόμοιο σύστημα οπίσθιου φωτισμού έχει χρησιμοποιηθεί στις δημοφιλείς τηλεοράσεις Ambilight της Philips με εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμως ποτέ σε οθόνη υπολογιστή.

Το Halo 6 LED μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε οθόνη με μέγεθος έως 24″ ίντσες και τροφοδοτείται με ρεύμα από μια θύρα USB. Η απόχρωση των LED, καθώς και η ένταση της φωτεινότητας τους είναι μελετημένες ώστε να επιτυγχάνεται ο καλύτερος δυνατός φωτισμός γύρω από την οθόνη και συμβάλουν επίσης στην δημιουργία δυναμικής αντίθεσης χρωμάτων. Έτσι το μαύρο φαίνεται πιο βαθύ και τα έντονα χρώματα πιο ζωντανά. Το σύστημα φωτισμού οθόνης της Antec αποτελεί ίσως την καλύτερη αναβάθμιση που μπορείτε να κάνετε σε οποιαδήποτε οθόνη, καθώς έχει εντυπωσιακή εμφάνιση και παράλληλα προστατεύει τα μάτια σας..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.