Τραπεζάκι καφέ BMW M από τον Jason Phillips.

Ο Αμερικάνος βιομηχανικός σχεδιαστής Jason Phillips αναδιαμόρφωσε το εικονικό λογότυπο M της BMW σε ένα ξεχωριστό τραπέζι για καφέ.

Η Bavarian Motor Works, γνωστή και ως BMW είναι μια από τις γνωστότερες εταιρίες αυτοκινήτων παγκοσμίως. Εάν είστε θαυμαστής της διάσημης Γερμανικής εταιρίας το σύμβολο M σίγουρα δεν χρειάζεται επεξήγηση. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν, η σειρά M (Motorsports) περιλαμβάνει τα μοντέλα της BMW που προετοιμάζονται από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας, την M Division. Η σειρά περιλαμβάνει αρκετά διάσημα μοντέλα όπως την M3, την M5 και την M6, αυτοκίνητα που διακρίνονται για τις υψηλές τους επιδόσεις και την τεχνολογική τους υπεροχή.

Το τραπέζι M table αποτελείται από τρία κομμάτια φτιαγμένα από μασίφ ατσάλι. Κάθε κομμάτι είναι βαμμένο στα κλασσικά χρώματα του χαρακτηριστικού λογοτύπου M, γαλάζιο, μωβ και κόκκινο. Η μεταλλική κατασκευή σε συνδυασμό με την έντονη τριχρωμία και το απόλυτα γεωμετρικό σχήμα, αντικατοπτρίζουν την δύναμη και την ταχύτητα των αυτοκινήτων της σειράς M με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ακόμη και οι αποχρώσεις είναι ακριβώς τα ίδια pantone που χρησιμοποιεί η BMW. Η βαφή είναι τύπου powder-coating, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική, επίσης το κάθε τμήμα του τραπεζιού είναι καλυμμένο με ένα προστατευτικό τζάμι. Το M Table είναι σίγουρα ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους της BMW. Τιμή και διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Κορυφή