Αρχική Home Decor Τραπεζάκι καφέ BMW M από τον Jason Phillips.

Τραπεζάκι καφέ BMW M από τον Jason Phillips.

by Andreas Rekopoulos

Ο Αμερικάνος βιομηχανικός σχεδιαστής Jason Phillips αναδιαμόρφωσε το εικονικό λογότυπο M της BMW σε ένα ξεχωριστό τραπέζι για καφέ.

Η Bavarian Motor Works, γνωστή και ως BMW είναι μια από τις γνωστότερες εταιρίες αυτοκινήτων παγκοσμίως. Εάν είστε θαυμαστής της διάσημης Γερμανικής εταιρίας το σύμβολο M σίγουρα δεν χρειάζεται επεξήγηση. Για όσους όμως δεν γνωρίζουν, η σειρά M (Motorsports) περιλαμβάνει τα μοντέλα της BMW που προετοιμάζονται από το αγωνιστικό τμήμα της εταιρίας, την M Division. Η σειρά περιλαμβάνει αρκετά διάσημα μοντέλα όπως την M3, την M5 και την M6, αυτοκίνητα που διακρίνονται για τις υψηλές τους επιδόσεις και την τεχνολογική τους υπεροχή.

Το τραπέζι M table αποτελείται από τρία κομμάτια φτιαγμένα από μασίφ ατσάλι. Κάθε κομμάτι είναι βαμμένο στα κλασσικά χρώματα του χαρακτηριστικού λογοτύπου M, γαλάζιο, μωβ και κόκκινο. Η μεταλλική κατασκευή σε συνδυασμό με την έντονη τριχρωμία και το απόλυτα γεωμετρικό σχήμα, αντικατοπτρίζουν την δύναμη και την ταχύτητα των αυτοκινήτων της σειράς M με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

Ακόμη και οι αποχρώσεις είναι ακριβώς τα ίδια pantone που χρησιμοποιεί η BMW. Η βαφή είναι τύπου powder-coating, γεγονός που την καθιστά εξαιρετικά ανθεκτική, επίσης το κάθε τμήμα του τραπεζιού είναι καλυμμένο με ένα προστατευτικό τζάμι. Το M Table είναι σίγουρα ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο για τους φίλους της BMW. Τιμή και διαθεσιμότητα κατόπιν παραγγελίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.