Αξεσουάρ μπάνιου Axor Bouroullec Composer της Hansgrohe.

Η συλλογή από αξεσουάρ μπάνιου Axor Bouroullec Composer χαρακτηρίζεται από προσεγμένο design, απλές γραμμές και αμέτρητες δυνατότητες παραμετροποίησης.

Η Axor είναι η σειρά υψηλού design της γνωστής Γερμανικής μάρκας ειδών υγιεινής Hansgrohe AG. Η συλλογή Axor Bouroullec Composer σχεδιάστηκε από τους αδερφούς Ronan & Erwan Bouroullec. Η λογική του σχεδιασμού στοχεύει κυρίως στους επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές, καθώς δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθούν αμέτρητες διαφορετικές συνθέσεις που εξυπηρετούν τις πρακτικές ανάγκες της κάθε υλοποίησης (εξ ου και η ονομασία composer). Την συλλογή απαρτίζουν 85 διαφορετικά είδη τα οποία μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Νιπτήρες, βρύσες, ντουζιέρες, ράφια, καθρέφτες και μπανιέρες, είναι μερικά από τα είδη που περιλαμβάνει η σειρά Axor Bouroullec Composer.

Τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα η θέση της βρύσης στον νιπτήρα δεν είναι προκαθορισμένη, αλλά υπάρχουν πάνω από 16 διαφορετικοί τρόποι τοποθέτησης. Επίσης ένα ακόμη καινοτόμο στοιχείο της συλλογής είναι η συνοδευτική εφαρμογή που επιτρέπει τον σχεδιασμό μακετών σε 2D αλλά και 3D, ώστε ο πελάτης να δει το ακριβές αποτέλεσμα πριν την τελική παραγγελία.

Η εφαρμογή composer είναι ήδη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Hansgrohe και σύντομα αναμένεται και σε app για mobile συσκευές, όπως iPhone, iPad και Android. Η καινοτόμα νέα σειρά ειδών μπάνιου των αδελφών Bouroullec φέρνει την εξατομίκευση στο προσκήνιο και παράλληλα δίνει στους επαγγελματίες ένα ακριβές εργαλείο σχεδιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Κορυφή