Αρχική Σπίτι & Design Κρεμάστρα Arrow του Design House Stockholm.

Κρεμάστρα Arrow του Design House Stockholm.

by Andreas Rekopoulos
Arrow coat hanger design house stockholm

Η εταιρία Design House Stockholm αποτελεί έναν από του πλέον σημαντικούς πρεσβευτές της Σκανδιναβικής σχολής Design παγκοσμίως. Τα προϊόντα της είναι σταθερά ποιοτικά, καινοτόμα και φυσικά απολύτως μινιμαλιστικά.

Η κρεμάστρα Arrow, σχεδιασμένη από τον Gustav Hallén ακολουθεί πιστά τις προαναφερθείσες αρχές. Φτιαγμένη από ηλεκτροστατικά βαμμένο αλουμίνιο είναι γερή, χρηστική και κομψή. Το κεντρικό στέλεχος μπορεί να πάρει οριζόντια θέση για αυξημένη χωρητικότητα ή κάθετη θέση δίνοντας έτσι έμφαση στο εικονικό σχήμα του βέλους.

Η Arrow είναι σχεδιασμένη το 2009 και έχει κερδίσει ένα “red dot award” καθώς και μια θέση στην μόνιμη συλλογή του μουσείου μοντέρνας τέχνης της Νέας Υόρκης, Moma.

Όταν δεν βρίσκεται σε χρήση η Arrow θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει τον ρόλο ενός αφηρημένου διακοσμητικού στοιχείου, ενώ πολλές μαζί θα μπορούσαν να δημιουργήσουν πολλούς ενδιαφέροντες συνδυασμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.