Τροχήλατη βιβλιοθήκη Waves της Arco da Velha.

Η Waves είναι μια κομψή τροχήλατη βιβλιοθήκη σχεδιασμένη από την Πορτογαλική εταιρία Arco da Velha πρόκειται για ένα ιδιόμορφο έπιπλο που συνδυάζει ευχάριστο design και ευελιξία.

Τα ράφια της βιβλιοθήκης Waves είναι φτιαγμένα από κουρμπαρισμένο ξύλο και τοποθετημένα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα ασύμμετρο σχέδιο που θυμίζει «κύματα» εξ ου και το όνομα.  Παράλληλα ο συνδυασμός του λευκού χρώματος με το έντονο πράσινο, δίνει στο έπιπλο ένα μοντέρνο αέρα.

Βέβαια το κύριο χαρακτηριστικό της Waves είναι οι ρόδες που επιτρέπουν εύκολη μετακίνηση. Εάν θελήσετε να τοποθετήσετε την βιβλιοθήκη κάπου σταθερά  οι ρόδες διαθέτουν μηχανισμό «κλειδώματος» ώστε να μένει ακίνητη.

Η βιβλιοθήκη Waves είναι σίγουρα ιδανική ως ένα πολυχρηστικό αποθηκευτικό έπιπλο γραφείου, ενώ σίγουρα θα μπορούσαν συνδυαστούν και δύο ή περισσότερες μαζί για να δημιουργηθεί μια μεγαλύτερη σύνθεση, για παράδειγμα  για το σαλόνι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.