Αρχική Σπίτι & Design Multi Candle Pin μία ξεχωριστή βάση για κεριά της ENO STUDIO.

Multi Candle Pin μία ξεχωριστή βάση για κεριά της ENO STUDIO.

by Andreas Rekopoulos
Multi Candle Pin Candelambra ENO STUDIO

Το Multi Candle Pin είναι μία εκπληκτική και ιδιαίτερα μίνιμαλ βάση για κεριά σχεδιασμένη από τον Sebastian Bergne για την Γαλλική εταιρία ENO STUDIO.

Αυτό το πρωτότυπο κηροπήγιο μπορεί να συγκρατήσει κάθε κερί, από μικρό ρεσώ μέχρι μεγάλο λεπτό κερί χάρη στις αιχμηρές σταυροειδείς απολήξεις του. Φτιαγμένο από ατσάλι με μαύρο ματ φινίρισμα και απλό σχεδιασμό, θα ταιριάξει εύκολα με το χώρο σας δημιουργώντας ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Η εικόνα της φαινομενικής αιώρησης των κεριών που συγκρατούνται στα λεπτά μαύρα στελέχη δημιουργεί μια σχεδόν σκηνική παρουσία, μαγνητίζει το βλέμμα και εντυπωσιάζει με την αφαιρετική του απλότητα.

Η ENO (Editor of New Objects) είναι μία ανερχόμενη γαλλική εταιρεία design που συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο χαρισματικούς, σύγχρονους σχεδιαστές. Η φιλοσοφία της εταιρείας περιστρέφεται γύρω από τη δημιουργία απλών, όμορφων, χρήσιμων και ιδιαίτερων αντικειμένων για την καθημερινή ζωή. Η βάση για κεριά Multi Candle Pin είναι ένα από τα χαρακτηριστικά προϊόντα της ENO STUDIO, είναι αφαιρετική και κομψή όμως ταυτόχρονα άκρως χρηστική.

Ο Sebastian Bergne γεννήθηκε το 1966 στην Τεχεράνη. Έχει φοιτήσει στο Royal College of Art του Λονδίνου, όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε τη λειτουργία του δικού του workshop Bergne το 1990 (Design for Manufacture in 1990) και δέκα χρόνια αργότερα ξεκίνησε το 2ο προσωπικό του studio με έδρα τη Μπολόνια.

Συνεργάζεται με πολυεθνικές εταιρείες και σχεδιάζει έπιπλα, φωτιστικά και διάφορα είδη κατανάλωσης, όμως τα πιο γνωστά του σχέδια, αφορούν τα είδη που σχετίζονται με την κατανάλωση και την προετοιμασία φαγητού και ποτού.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.