Αρχική Σπίτι & Design Τραπέζι Origami από την Innermost.

Τραπέζι Origami από την Innermost.

by Andreas Rekopoulos
Innermost Origami Table

Το τραπέζι Origami σχεδιάστηκε από τον Anthony Dickens για την Innermost και το αφαιρετικό ανάλαφρο σχέδιο του είναι εμπνευσμένο από την Ιαπωνική παραδοσιακή λαϊκή τέχνη Origami.

Η βάση του τραπεζιού αποτελείται από ένα γωνιώδες τρίποδο που το σχήμα του παραπέμπει σε τσακισμένο χαρτί, όπως αυτό που χρησιμοποιείται στα χάρτινα ομοιώματα Origami. Προσεγμένη λεπτομέρεια αποτελούν οι χρωματισμένες βάσεις στήριξης της γυάλινης τάβλας, οι οποίες διατίθενται σε ασημί, ροζ ή πορτοκαλί χρώμα, κάνοντας έτσι αντίστιξη με το ομοιόμορφο μαύρο ή λευκό χρωματισμό της βάσης. Το τραπέζι origami είναι ένα μοντέρνο και κομψό σχέδιο που όμως διαθέτει και μια κλασσική αειθαλή γοητεία.

Η σειρά τραπεζιών Origami περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία μεγεθών και διαστάσεων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τριγωνικό τραπεζάκι καφέ (το αγαπημένο μας), στρόγγυλο μικρό βοηθητικό τραπεζάκι-κομοδίνο, στρογγυλό τραπέζι κουζίνας ή ακόμη και παραλληλόγραμμη τραπεζαρία μήκους 2,5 μέτρων με διπλή βάση στήριξης.

Μι ακόμη καινοτομία του σχεδιασμού αποτελεί το γεγονός ότι παρότι η βάση φαίνεται να αποτελείται από ένα κομμάτι, στην πραγματικότητα είναι «σπαστή» και μπορεί να ξεμονταριστεί ώστε το τραπέζι να χωρέσει σε επίπεδη συσκευασία. Όταν έρθει η ώρα να συναρμολογηθεί  το τραπέζι οι δοκοί που αποτελούν την βάση κουμπώνουν μεταξύ τους και ασφαλίζονται χωρίς βίδες ή άλλα εργαλεία, εύκολα, απλά και γρήγορα. Τέλος το τραπέζι Origami διαθέτει ανθεκτική ηλεκτροστατική βαφή και είναι απολύτως κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Περισσότερες πληροφορίες στην Innermost.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.