Αρχική Σπίτι & Design Σουρεαλιστικά έπιπλα Grow up the branch του Kwon Jae Min.

Σουρεαλιστικά έπιπλα Grow up the branch του Kwon Jae Min.

by Andreas Rekopoulos
Surrealist furniture, Grow up the branch by Kwon Jae Mi.

Ο Κορεάτης καλλιτέχνης-επιπλοποιός Kwon Jae Min δημιουργεί μοναδικά σουρεαλιστικά έπιπλα, όπου η ομορφιά και η χρηστικότητα συνυπάρχουν σε ένα μαγευτικό σύνολο με μοναδική γοητεία.

Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας φυσικά υλικά ο Kwon Jae Mi δένει μεταξύ τους αντικείμενα εκ πρώτης όψεως ασύνδετα και παρουσιάζει δημιουργίες που εκπλήσσουν με την καλαίσθητη διαφορετικότητα τους. Έτσι ένα φωτιστικό συνδυάζεται με ένα τραπέζι και ένας πάγκος ενσωματώνει με μοναδικό τρόπο έναν καλόγερο ρούχων.

Δομικό στοιχείο των δημιουργημάτων του Kwon Jae Mi είναι αυτή η αίσθηση αρμονίας που αποπνέουν τα έπιπλα του, αποτέλεσμα των απαλών γραμμών τους αλλά και του φυσικού στοιχείου που τονίζεται σε κάθε λεπτομέρεια τους. Με μορφές κλαδιών και δέντρων να ξεπηδούν εντελώς φυσικά μέσα από τα έπιπλα του ο Κορεάτης καλλιτέχνης υπενθυμίζει στον θεατή την προέλευση του υλικού και την ζωντανή του υπόσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.