Αρχική Τεχνολογία Σκάφη αριστουργήματα, από την Art of Kinetik.

Σκάφη αριστουργήματα, από την Art of Kinetik.

by Andreas Rekopoulos

Η Σέρβικη Art of Kinetik σχεδιάζει και κατασκευάζει σκάφη και ταχύπλοα τα οποία ξεχωρίζουν για την αψεγάδιαστη αισθητική τους, την ασυναγώνιστη πολυτέλεια και την κορυφαία ποιότητα κατασκευής.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Art of Kinetik βρίσκεται η αποκλειστικότητα. Μοναδική και φίνα γραμμή σχεδιασμού, εξαιρετικής ποιότητας και ανθεκτικότητας υλικά, κάνουν τα σκάφη της Art of Kinetik όχι απλώς είδος πολυτελείας, αλλά μοναδικά έργα τέχνης. Με έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια η εταιρία διατηρεί ασύγκριτη ισορροπία ανάμεσα στην μηχανική κατασκευή και την αισθητική. Ο ιδιοκτήτης ή ο επισκέπτης αισθάνεται στους άνετους  χώρους των σκαφών σαν στο πολυτελές σπίτι του, ενώ απολαμβάνει την υφή και την εμφάνιση των καλύτερων υλικών.

Κάθε σκάφος της Art of Kinetik σχεδιάζεται και κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας προηγμένης  τεχνολογίας λογισμικό, ανάλογο αυτού που χρησιμοποιεί η αεροναυπηγική και η βιομηχανία παραγωγής αυτοκινήτων.

Κάθε μέλος της κατασκευαστικής και της σχεδιαστικής ομάδας της Art of Kinetik είναι ειδικός στον τομέα του, ενώ κάθε σκάφος εξοπλίζεται με τους πλέον σύγχρονους και αποδοτικούς κινητήρες. Ενδεικτικά το μοντέλο Hedonist, ένα ανοιχτό ταχύπλοο 19 μέτρων, που αποτελεί ίσως το πιο αναγνωρίσιμο μοντέλο της Art of Kinetik, χρησιμοποιεί water jets της Rolls Royce τα οποία προσδίδουν κορυφαία σταθερότητα ακόμη και σε ταχύτητες 40 κόμβων.

Στόχος της εταιρίας είναι να δώσει πνοή σε μια ιδέα, να πραγματοποιήσει ένα όραμα και να δημιουργήσει την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και την επίδοση. «Τα σκάφη μας διψούν για δράση. Κάθε σκάφος διευρύνει τους ορίζοντες της ομορφιάς και της μηχανικής. Κάθε λεπτομέρεια αποπνέει τη φιλοσοφία μας: τέχνη χωρίς συμβιβασμούς και απαράμιλλη απόδοση».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.