Μπαταρία μπάνιου Canali από την Neve.

Η μπαταρία μπάνιου Canali της Ιταλικής Neve δίνει τεράστιες δυνατότητες παραμετροποίησης, καθώς ο «συναρμολογούμενος» σχεδιασμός επιτρέπει να την διαμορφώσετε ακριβώς όπως ταιριάζει στον χώρο σας.

Ο σωληνοειδής σχεδιασμός της Canali είναι διακριτικός και κομψός  προσφέροντας ταυτόχρονα πρωτοφανή ευελιξία. Με λίγη φαντασία ο κεντρικός σωλήνας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ράγα για πετσέτες, βάση για οδοντόβουρτσες ή απλά να γίνει ένα διαφορετικό διακοσμητικό στοιχείο. Επίσης μπορείτε εύκολα να τοποθετήσετε την βρύση σε διαφορετικά σημεία του χώρου, δημιουργώντας ευθείες, γωνίες ή στήλες διαφορετικού μήκους.

Η ξεχωριστή αυτή μπαταρία μπάνιου συντίθεται από αυτόνομα κομμάτια  που κουμπώνουν μεταξύ τους. Έτσι μπορεί να διαμορφωθεί ως μπαταρία νιπτήρα, ως ντουζιέρα, ως μπαταρία μπανιέρας, μπαταρία μπιντέ ή με όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε.  Αλλάζοντας το ακροφύσιο μπορείτε να έχετε ροή νερού με πίεση, τρεχούμενο νερό η ακόμη και πτυσσόμενο ντουζ.

Με απλό, αλλά ιδιαίτερα πρακτικό και καλαίσθητο design η Neve δημιούργησε μια μπαταρία μπάνιου που ξεχωρίζει και σε αισθητική και σε χρηστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Προσθήκη

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Κορυφή