Αρχική Μόδα & Ένδυση Simply Elegant της Mondaine, ένα ρολόι Ελβετικού σιδηροδρόμου στον καρπό σας.

Simply Elegant της Mondaine, ένα ρολόι Ελβετικού σιδηροδρόμου στον καρπό σας.

by Andreas Rekopoulos

Το ρολόι Simply Elegant της Mondaine συνδυάζει τον διαχρονικό σχεδιασμό της διάσημης Ελβετικής εταιρίας με μια νέα πρωτοφανώς λεπτή κάσα, κάνοντας έτσι το κλασσικό πιο κομψό από ποτέ.

Η Mondaine είναι παγκοσμίως γνωστή για τα υψηλής ποιότητας ρολόγια της, με σχέδιο εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ρολόγια των σιδηροδρομικών σταθμών της Ελβετίας. Ιδρύθηκε το 1944 από τον Hans Hilfiker ο οποίος εργαζόταν ως μηχανικός στους Ελβετικούς σιδηροδρόμους. Από τότε η εταιρία είναι ο επίσημος προμηθευτής ρολογιών των Ελβετικών σιδηροδρόμων. Πρόκειται για τα χαρακτηριστικά ρολόγια με το λευκό καντράν και τον κόκκινο δείκτη δευτερολέπτων που παραπέμπουν στα χρώματα της ελβετικής σημαίας και φημίζονται για την ακρίβεια τους, γνωστά και ως ″Official Swiss Railways Clock″.

Στον χώρο των ρολογιών χειρός το όνομα Mondaine είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την “προσιτή πολυτέλεια” καθώς τα ρολόγια της εταιρίας φημίζονται για την ακρίβεια, την ποιότητα και την προσιτή τιμή τους. Το νέο μοντέλο της Mondaine το Simply Elegant διατηρεί αυτή την παράδοση. Η πρόσοψη του χαρακτηρίζεται από το διαχρονικό σχέδιο, σήμα κατατεθέν της εταιρίας, ενώ το ελάχιστο πάχος του (μόλις 6.2mm) το καθιστά εξαιρετικά ελαφρύ και κομψό.

Διατίθεται με μαύρο ή με λευκό καντράν σε αντρικό μέγεθος με διάμετρο 41mm και σε γυναικείο μέγεθος με διάμετρο 36mm. Παράλληλα υπάρχει και επιλογή για μεταλλικό λουράκι ή  δερμάτινο λουράκι σε μαύρο, κόκκινο ή καφέ χρώμα. Το Simply Elegant κατασκευάζεται στην Ελβετία.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.