Αρχική Διάφορα Ψηφιακό Πιάνο Whaletone του Robert Majkut.

Ψηφιακό Πιάνο Whaletone του Robert Majkut.

by Andreas Rekopoulos
Ψηφιακό Πιάνο WHALETONE του Robert Majkut

Το Whaletone είναι ένα ιδιαίτερο ψηφιακό πιάνο που μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί ένα μοντέρνο γλυπτό που απευθύνεται στους φίλους της μουσικής.

Σχεδιάστηκε το 2011 από τον Πολωνό σχεδιαστή Robert Majkut και το σχήμα του είναι εμπνευσμένο από τις φάλαινες, το μεγαλύτερο θλαστικό του πλανήτη, το οποίο τρέφει μια ιδιαίτερη αγάπη για την μουσική.

Πέρα από ένα μοναδικό έργο τέχνης το πιάνο Whaletone είναι και ένα εξαιρετικά σύγχρονο και καινοτόμο μουσικό όργανο, σχεδιασμένο ώστε να γεμίσει με μουσική οποιοδήποτε χώρο από μόνο του.

Πρόκειται για ένα ψηφιακό πιάνο που παντρεύει την παραδοσιακή κατασκευή με την σύγχρονη τεχνολογία. Πίσω από το αψεγάδιαστο μαύρο γυαλιστερό του φινίρισμα κρύβεται ο κορυφαίος ψηφιακός επεξεργαστής της Roland ο οποίος αναπαράγει τον ήχο της χορδής ενός παραδοσιακού πιάνου με απόλυτη τελειότητα. Κατόπιν ένας ψηφιακός ενισχυτής τριών καναλιών «μηδενικού θορύβου» γεμίζει τον χώρο με μουσική που μπορεί να φτάσει και τα 1.300 W έντασης.

Κάθε πιάνο Whaletone είναι αυστηρά χειροποίητο και μπορεί να προγραμματιστεί και να ρυθμιστεί σύμφωνα με τις ανάγκες του αγοραστή ώστε να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του ανάλογα με τον χώρο που θα χρησιμοποιηθεί.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο ψηφιακό πιάνο που συνδυάζει ποιότητα κατασκευής, μοναδική εμφάνιση και κορυφαία ηχητική απόδοση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.