Αρχική Διάφορα Πρωτότυπο ποδήλατο Peugeot DL121.

Πρωτότυπο ποδήλατο Peugeot DL121.

by Andreas Rekopoulos
Πρωτότυπο ποδήλατο Peugeot DL121

To Peugeot DL121 είναι ένα πρωτότυπο ποδήλατο που αποτελεί άσκηση εφαρμοσμένης τέχνης όσων αφορά την χρήση γραφικών, υλικών και χρωμάτων.

Ουσιαστικά το ποδήλατο Peugeot DL121 ισορροπεί ανάμεσα στην τέχνη και την χρηστικότητα, μια πλατφόρμα όπου το σχεδιαστικό εργαστήριο της Peugeot εξερευνάει την σχέση και την αντίστιξη μεταξύ διαφορετικών χρωμάτων και φινιρισμάτων.

Το σχέδιο παίζει με τον διαχωρισμό του ποδηλάτου σε δύο μισά. Τις εντυπώσεις κερδίζει σίγουρα η όμορφη αντίθεση μεταξύ του γυαλιστερού χάλκινου χρώματος στο εμπρόσθιο τμήμα στου ποδήλατου και του απόλυτου λευκού στο πίσω μέρος. Φυσικά οι προσεγμένες λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την διαφορά. Στο χάλκινο τμήμα έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε και η παραμικρή λεπτομέρεια να είναι βαμμένη με την λαμπερή χάλκινη επικάλυψη, ενώ στο λευκό τμήμα ο προσεκτικός παρατηρητής σίγουρα θα εκτιμήσει την άψογη ενσωμάτωση των κομψών δερμάτινων αξεσουάρ.

Ο συνδυασμός λευκού/χάλκινου σίγουρα κάνει το Peugeot DL121 Ένα εξαιρετικά πρωτότυπο ποδήλατο, ενώ παράλληλα του χαρίζει κα ένα ιδιαίτερα φουτουριστικό στυλ. Δυστυχώς δεν προβλέπεται να μπει σε παραγωγή, όμως μπορείτε να απολαύστε τις εικόνες παρακάτω και να εμπνευστείτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.