Αρχική Σπίτι & Design Ο Precious Mirror του Les M Design Studio συνδυάζει καθρέφτη και κοσμηματοθήκη.

Ο Precious Mirror του Les M Design Studio συνδυάζει καθρέφτη και κοσμηματοθήκη.

by Andreas Rekopoulos

Το γαλλικό Les M Design Studio σχεδίασε έναν κομψό καθρέφτη που εκτός από όμορφος είναι και χρηστικός, καθώς στο εσωτερικό του κρύβει θήκες για κοσμήματα και μικροαντικείμενα.

Το Les M Design Studio απαρτίζεται από τις Céline Merhand και Anaïs Morel. Οι δύο Γαλλίδες διέγνωσαν την ανάγκη των γυναικών να έχουν τα κοσμήματα τους κοντά σε κάποιο καθρέφτη. Έτσι ο Precious Mirror απέκτησε ένα βαθύ ξύλινο πλαίσιο μέσα στο οποίο είναι διακριτικά κρυμμένα τρία συρταρωτά κουτάκια και μια πτυσσόμενη κοσμηματοθήκη

Τα πολύχρωμα κουτάκια βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του καθρέφτη και είναι ιδανικά για την αποθήκευση δαχτυλιδιών, βραχιολιών ή άλλων μικρών αξεσουάρ ένδυσης. Επίσης μπορούν να αφαιρεθούν από τον καθρέφτη για να ψαχουλεύετε το πολύτιμο περιεχόμενο τους ευκολότερα. Η πτυσσόμενη ράγα βρίσκεται στην δεξιά πλευρά του καθρέφτη και προορίζεται για να κρεμάτε περιδέραια, σκουλαρίκια, κολιέ ή άλλα κρεμαστά αξεσουάρ.

Ο Precious Mirror συνδυάζει την πρακτικότητα με το στυλ και παρότι είναι ιδανικός για καθρέφτης μπάνιου θα μπορούσε να τοποθετηθεί εύκολα ακόμη και σε ένα υπνοδωμάτιο ή ένα σαλόνι. Διατίθεται σε δύο εκδοχές, μια με πολύχρωμα και μια με λευκά συρτάρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Μεχιλλαι Πελαγια 25/09/2016 - 23:29

Κώστος παρακαλώ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.