Αρχική Μόδα & Ένδυση Nooka Strip Belt, μια διαφορετική ζώνη.

Nooka Strip Belt, μια διαφορετική ζώνη.

by Andreas Rekopoulos

Η Nooka Strip™ είναι μια ιδιαίτερη ζώνη που διαφέρει από τα συνηθισμένα όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της.

Η Nooka είναι περισσότερο γνωστή για τα πολύχρωμα Funky ρολόγια της. Έτσι η ζώνη Strip έχει έντονα στοιχεία από σχεδιασμό ρολογιού, μέχρι που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι μόνο το καντράν λείπει για να μετατραπεί σε ένα “Ρολόι μέσης”. Το κύριο χαρακτηριστικό της Strip είναι ο πατενταρισμένος μηχανισμός κουμπώματος, ο οποίος επιτρέπει ταχύτατο κούμπωμα και ξεκούμπωμα.

Σπρώχνοντας την ζώνη μέσα στην αγκράφα κουμπώνει, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού απελευθερώνεται. Ο μηχανισμός επιτρέπει ρύθμιση της τάξεως του 1,5 χιλιοστού για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή, εύκολα και γρήγορα.

Το υλικό κατασκευής είναι μια ειδική πολυουρεθάνη που ονομάζεται Ellastolan thermoplastic polyurethane. Πρόκειται για ένα συνθετικό υλικό που είναι ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό. Ολόκληρη η ζώνη είναι φτιαγμένη από το ίδιο υλικό, έτσι αποτυγχάνεται αυτό το ομοιογενές και μονοκόμματο Design που δείχνει φουτουριστικό και μοντέρνο. Παράλληλα η συνεχόμενη μονοχρωμία δίνει έναν ιδιαίτερο minimal χαρακτήρα. Η Strip διατίθεται σε 7 διαφορετικά έντονα χρώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.