Αρχική Διάφορα Mori Ex Cacao μακάβρια σοκολατάκια της D.L. & Co.

Mori Ex Cacao μακάβρια σοκολατάκια της D.L. & Co.

by Andreas Rekopoulos
Mori Ex Cacao

Τα σοκολατάκια “Mori Ex Cacao” είναι ίσως τα πιο ιδιαίτερα κεράσματα που κυκλοφορούν. Άψογη συσκευασία, ενδιαφέρουσες γεύσεις και η απαραίτητη δόση μακάβριου χιούμορ συνθέτουν ένα μοναδικό γαστρονομικό δημιούργημα.

Τα εκκεντρικά κεράσματα είναι προϊόν συνεργασίας της D.L& Co. και της Valerie Confections οι οποίες συνεργάστηκαν με στόχο να φτιάξουν ένα μοντέρνο γλυκό που να διεγείρει όλες τις αισθήσεις, όχι μόνο την γεύση. Έτσι δημιούργησαν μια συλλογή από σοκολατάκια που φροντίζουν ώστε η εμπειρία της απόλαυσης να ξεκινήσει με την πρώτη ματιά, πριν ακόμη τα γευτείτε.

Η ονομασία “Mori Ex Cacao” σημαίνει “Death by Chocolate” και τα συγκεκριμένα σοκολατάκια είναι απλά θανατηφόρα νόστιμα.

Τα  “Mori Ex Cacao” προσφέρονται σε 3 διαφορετικές γεύσεις. Το μαύρο κρανίο ονομάζεται “Curious Chili” και περιέχει κρέμα Ganache αναμειγμένη με ένα εκκεντρικό μείγμα μπαχαρικών και τσίλι που ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία πριν την σβήσει η γλυκιά σοκολάτα. Το καφέ κρανίο ονομάζεται “Scorched Caramel” και περιέχει ψημένη καραμέλα που τραβήχτηκε από την φωτιά την τελευταία στιγμή και προσφέρει έντονα γλυκιά γεύση με μια νότα καμένης καραμέλας. Τέλος το λευκό κρανίο ονομάζεται “Bitter White Brandied Cherry”  και περιέχει κρέμα Ganache, πικρά κεράσια ποτισμένα με λικέρ και επικάλυψη λευκής σοκολάτας. Αφεθείτε λοιπόν στον πειρασμό και δώστε για δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα πιο γλυκά κρανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.