Αρχική Τεχνολογία Φακός LED με ηλιακό συλλέκτη από την LEXON.

Φακός LED με ηλιακό συλλέκτη από την LEXON.

by Andreas Rekopoulos
Lexon LED Solar Pocket Light

Ο φακός LED LL 99 Safe Pocket Lite από την Γαλλική LEXON είναι ένα μικρό βήμα προς την σωστή κατεύθυνση για ένα καθαρό περιβάλλον.

Η φωτεινή δέσμη δημιουργείται από 3 λυχνίες LED εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης ρεύματος, ενώ δεν χρειάζεται μπαταρίες ή φόρτιση για να λειτουργήσει, καθώς φορτίζει από τον ήλιο μέσο ενός μικρού ηλιακού συλλέκτη. Παράλληλα το εξωτερικό μέρος του φακού είναι από ξύλο μπαμπού, ένα υλικό φυσικό και ανανεώσιμο. Τέλος όλα τα πλαστικά τμήματα αποτελούνται από βιοδιασπώμενο πλαστικό φτιαγμένο με βάση την φλούδα καλαμποκιού.

Το Design του φακού είναι έργο των Pierre Garner και Elise Berthier και είναι απλό, κομψό και χρηστικό. Η τοποθέτηση του μπαμπού σε ένα Gadget, είναι μια λύση πρωτότυπη που δίνει ένα στυλ διαφορετικό και ξεχωριστό, ενώ η χρήση του ηλιακού συλλέκτη ξεχωρίζει τον LL 99 από τους συνηθισμένους φακούς LED και κάνει την διαφορά.

Ο φακός LED LL99 Safe Pocket Light ανήκει στην σειρά προϊόντων Bamboo της LEXON, η οποία περιλαμβάνει και άλλα αξεσουάρ γραφείου και Gadgets φτιαγμένα από μπαμπού. Όπως τα περισσότερα προϊόντα της LEXON είναι ιδιαίτερα οικονομικός  και αποτελεί υπόδειγμα οικολογικού σχεδιασμού, όντας πρακτικός, προσιτός και φυσικά φιλικός προς το περιβάλλον, όσον αφορά και την κατανάλωση ενέργειας άλλα και την χρήση φυσικών υλικών στην κατασκευή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.