Αρχική Σπίτι & Design Κρεμαστό γραφείο τοίχου Lax Series της Mash Studios.

Κρεμαστό γραφείο τοίχου Lax Series της Mash Studios.

by Andreas Rekopoulos

Το γραφείο τοίχου της συλλογής Lax Series είναι μια εξαιρετική λύση για μικρούς χώρους, καθώς είναι κομψό, λειτουργικό και με ιδιαίτερα μικρό μέγεθος, λόγω της έλλειψης ποδιών.

Είναι προϊόν της Αμερικάνικης εταιρίας Mash Studios και στηρίζεται απευθείας στον τοίχο με μια φαρδιά βάση τύπου Τ που εξασφαλίζει την επιθυμητή αντοχή. Φτιάχνεται από μασίφ ξύλο καρυδιάς, ένα ξύλο εξαιρετικά ποιοτικό, το οποίο έχει ματ υφή και είναι πολύ ανθεκτικό σε γρατζουνιές και καταπόνηση. Επίσης μπορεί ανά πάσα στιγμή να περαστεί με ειδικό λάδι και να εξομαλυνθούν όλα τα σημάδια χρήσης. Ο έξυπνος σχεδιασμός εκμεταλλεύεται τέλεια περιορισμένους χώρους κάνοντας το έτσι ιδανικό για χρήση σε μικρά δωμάτια ή σε ρόλο βοηθητικού γραφείο στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα.

Στο γραφείο τοίχου Lax Series υπάρχουν τρεις αποθηκευτικοί χώροι και ένα συρόμενο κομμάτι από αλουμίνιο με λευκή ηλεκτροστατική βαφή, το οποίο κρατάει ένα από τα τρία χωρίσματα κλειστό, υποκαθιστώντας έτσι ένα συρτάρι ή ένα ντουλάπι αλλά με  πιο ευφάνταστο Design. Παράλληλα η απουσία κινούμενων μερών και ποδιών κρατάει το κόστος χαμηλά και την ποιότητα ψηλά, καθώς η μασίφ καρυδιά είναι το πλέον κατάλληλο ξύλο για χρήση σε εφαρμογή γραφείου.

Ο καθαρός σχεδιασμός,  η έξυπνη εκμετάλλευση του χώρου και η υψηλή ποιότητα κάνουν το γραφείου Lax Series μια εξαιρετική πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Λιτσα Μπαλλακη 24/04/2022 - 11:56

Τιμή παρακαλω για το επιτοίχιο γραφείο και τιμή για το ράφι.Μπορει να βγει σε μήκος 1,20?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.